影視娛樂

跳至

首頁
45678...97

尾頁

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

felixthemom 發表於 18-2-1 18:12
我都好想睇音樂劇,因為音樂劇永遠唔會有飯拍和出DVD,只會宣傳唱少少

http ...
音樂劇唔准拍攝, 只可以拍謝幕 間中會有偷拍視頻流出

水晶宮

畀面勳章

Heymanma 發表於 18-2-1 18:12
oh, 連背景都相似, 小池又係細細個爸爸病死, 小池乖係因為佢唔想媽媽操心 ...

佢爸爸冇死,以前佢甚少提屋企,只知佢係獨子同阿媽相依為命,早幾個月先無意中提到有個同父異母的弟弟,應該人年紀大了開始釋懷

水晶宮

畀面勳章

Heymanma 發表於 18-2-1 18:15
音樂劇唔准拍攝, 只可以拍謝幕 間中會有偷拍視頻流出

三哥啱啱做完的大鼻子情聖連謝幕都唔俾,最多得錄音流出

珍珠宮

felixthemom 發表於 18-2-1 18:16
佢爸爸冇死,以前佢甚少提屋企,只知佢係獨子同阿媽相依為命,早幾個月先無意中提到有個同父異母的 ...
oh, sorry ! get錯咗

珍珠宮

felixthemom 發表於 18-2-1 18:17
三哥啱啱做完的大鼻子情聖連謝幕都唔俾,最多得錄音流出
可能同外國改編版權有關, 小池做"Jack the Ripper"都無謝幕睇, 連偷拍都無

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

felixthemom 發表於 18-2-1 09:43
唔好喇,我再講靚寶會潑我冷水

唔駛理佢

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

靚寶 發表於 18-2-1 09:56
佢應該連佢老公條辣椒幾cm都知

咁都入到位

水晶宮

靚寶 發表於 18-2-1 09:58

都可能係,始終佢算好樣。。。我再睇三哥都好似靚仔左,我使唔使s ...

你show你鍾意嗰d亞差來睇下, 但你頂唔順嗰d唔駛show

水晶宮

Heymanma 發表於 18-2-1 13:00
其實就咁睇你post, 我覺得三哥同小池可能差不多性格

三哥似顛啲

水晶宮

回覆樓主:

我想問下宜家10幾歲的死靚仔ws佢,佢只讀不回,呢啲咩心態?,問佢野只讀不回又唔答又唔比反應,真是想兜巴星佢地,仲要打比佢成日話聽唔到因為較無聲 , 真是唔知呢代人諗乜,有冇人話我知究竟佢地係咩構造。。。唔止自己個仔係咁,以為自己仔格衰,個表弟仔15歲都係咁,佢平時都已算交帶,都係只讀不回 ,好鬼勞氣

水晶宮

畀面勳章

靚寶 發表於 18-2-3 12:59
我想問下宜家10幾歲的死靚仔ws佢,佢只讀不回,呢啲咩心態?,問佢野只讀不回又唔答又唔比反應,真是想兜巴星佢 ...

唔止十幾歲,我發覺好多人都係,一對一還好d,但如果係群組就好多時冇人出聲
好似我有個group 有一個人就來生日,我今朝send 個ws 問大家會唔會農曆新年出來,大家read 完又冇表示,即係點

水晶宮

felixthemom 發表於 18-2-3 13:12
唔止十幾歲,我發覺好多人都係,一對一還好d,但如果係群組就好多時冇人出聲: ...

我介意一對一都唔出聲, 得我同你講野都只讀不回

群組唔出聲係大家想睇定黎答 ,呢個我都會 ,結果就變左冇人答

珍珠宮

我想問下宜家10幾歲的死靚仔ws佢,佢只讀不回,呢啲咩心態?,問佢野只讀不回又唔答又唔比反應,真是想兜巴星佢 ...
我都常常被人投訴唔聽電話
唔好嬲,送張小池傻笑相俾你

水晶宮

Heymanma 發表於 18-2-3 15:52
我都常常被人投訴唔聽電話
唔好嬲,送張小池傻笑相俾你

小池係咪肥左

珍珠宮

靚寶 發表於 18-2-3 16:53
小池係咪肥左
好似係,面仔肉肉,胸襟廣闊呢 小池代表陸軍幫下星期開幕的平昌冬奧會拍宣傳片

https://m.miaopai.com/show/channel/RTlNkyz2kb2e7BH4J9frI5sJfMiPZmGkukGJYQ__

水晶宮

Heymanma 發表於 18-2-3 18:12
好似係,面仔肉肉,胸襟廣闊呢 小池代表陸軍幫下星期開幕的平昌冬奧會拍宣傳片 ...

男人著陸軍真是不錯 ,有型

水晶宮

Heymanma 發表於 18-2-3 18:12
好似係,面仔肉肉,胸襟廣闊呢 小池代表陸軍幫下星期開幕的平昌冬奧會拍宣傳片 ...

好靚仔

水晶宮

我身邊無十幾歲既人,所以唔知,我好驚第時我仔女係咁

水晶宮

janjan28 發表於 18-2-4 09:49
我身邊無十幾歲既人,所以唔知,我好驚第時我仔女係咁

唔使驚,實會

因為我仔已係咁

水晶宮

回覆樓主:

我又學人報料

首頁
45678...97

尾頁