美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

話說我一直係冇眉娘,近排睇咗好多個飄眉 fb page, 見人地個個整得好自然好靚,千揀萬揀揀咗幾間,其中一間響加拿芬道嘅飄霧眉 xxx 創 x 中 x 傾傾下佢話可以上門做,對我呢 d 要睇住細路嘅媽媽嚟講簡直天大喜訊,點知真係千揀萬揀揀著個冚家 x....飄之前佢好細心咁左右畫咗兩款眉比我揀,揀好就正式開始。一開始飄係完全唔痛嘅,點知5分鐘過後,我完全係可以 feel 倒我條眉比一堆細針起勢咁吉,超痛!!眉師就話:你忍多陣,爭少少就得。果種痛就好似比人用界刀慢慢界同吉,超慘 好啦
終於做完兩條眉,眼線都係唔好過,我有衝動叫佢「停啦!我唔整啦!!」但整到一半又點可能停,唉。。硬食啦,鬼叫想靚咩。。。點知整好哂一望靚我差 d 暈低,左右真係兩個 style, 一 d 飄眉效果都冇,激似紋眉!!!果下我真係想死!!!!!!佢仲話因為冇人嘅眉骨係百份百一樣,訓響度睇眉形同坐起身睇又唔同,仲賴係因為我兩邊眉比佢吉到腫哂,佢話「你條眉好腫呀,我都唔知點解你咁腫!」最神奇嘅係佢話7日後我條眉就會變到我要求一樣!!最後呢。。。。梗係唔可能啦
然後我兩邊全條眉 - 係!兩條眉全部範圍!結咗11日焦,焦甩咗係冇色,但多咗條紅疤痕!!!朋友話佢手勢超唔掂,刮到落肉整傷咗我 而條眼線呢,整完5日已甩哂,變咗真正隱形眼線。。。我用$3999買咗5日眼線同一條永久疤痕。。。。。

大家要小心,唔好再同我一樣做受害者,我而家都唔知點算,搵人再整已經冇勇氣。。。。。

大宅

回覆樓主

OMG 希望你可以 快 D 好返 ....

珍珠宮

回覆樓主

嘩…手勢真係好差

侯爵府

超黑店喎~~~~
希望你快D好返,搵間有信譽的~ 我媽同我家姐都有去整眉,佢地都整得唔差,如果你有興趣就PM我啦~ 不過就唔係上門lu..... 或者你問下呢度D JM 有邊個整過上門而又OK你先去做啦,如果唔係真係好傷呀~~~

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

別墅

嘩,好慘呀

幫你推等多d人知道,希望唔會再有受害者

希望你快d好番

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

每個見過 d 相嘅人反應都同大家一樣,甚至懷疑佢用嘅藥水有問題,因為係整條眉 burn 哂 我除咗怨自己冇眼光揀咗間黑店,最唔忿氣就係好似冇嘢做倒咁,而家已經密密查手術後去疤膏,希望條疤變淡色。。。如果係貪平令自己條眉咁就話啫,我冇諗過呢條 xx 咁差劣嘅手勢居然敢收 $3999!!!

子爵府

我想整都要想清楚, 又係左睇右睇, 希望你快點好番。
世上只有!!!

大宅

回覆 hoikiuqq 的帖子

真係要搵個有朋友親身整過,睇倒真實效果先好去呀

大宅

回覆樓主:

學幾堂就做,話收我3千幾,我睬佢都傻。

子爵府

回覆 zet 的帖子

樓主好慘, 希望你快D好返!

BTW 我都想飄眉但睇黎睇去都未去做就係驚遇到間唔好既!

大宅

回覆 cherry_k 的帖子

我而家好大陰影,但兩邊眉完全唔 balance, 又要遮住條紅疤痕,想靚 d 反而仲衰,真係好慘

男爵府

回覆樓主

好慘呀!希望你可以快啲變返靚

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主

好慘啊!可以暗示多少少個名?你好返再整

大宅

回覆 chanini 的帖子

大宅

回覆 Ashleycorina 的帖子

飄霧眉眼 x 創 x 中 x Fb 你會搵得到,一定要小心,話比朋友知唔好去!

大宅

順帶一提,各位搵飄眉一定要搵 d 有公司水印嘅相,我嚴重懷疑我去呢間黑店 d 相根本唔係出自佢手,事實係最好証明!

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

zet 發表於 18-2-1 15:37
回覆 Ashleycorina 的帖子

飄霧眉眼 x 創 x 中 x Fb 你會搵得到,一定要小心,話比朋友知唔好去!
去佢FB唱衰佢la, 免再有受害人

大宅

回覆 hellohelloruby 的帖子

去佢 fb page 唱佢冇用架,佢 del 哂 d comment 就得,嬲樣佢就 del 唔倒~ 我只想用其他渠道警告其他人一定要小心,整眉失敗真係好慘

首頁
12345...6

尾頁

跳至