義工

網購天地 今日: 6|主題: 63717

[iHerb] iherb 係咪唔可以兩個優惠 code 一齊用?

男爵府

國民生產總值:5179

之前可以用朋友 share cart (5% off), 再加 buy123 (5% off), 但依家加唔到兩個 promo code, 係咪無左兩個promo code 同時用嘅優惠?

王國熱話
網上訂Pampers ichiban
請問邊個牌子冇咁容易漏尿呢?
網上訂購尿片
係咪冇乜人用moony?

子爵府

國民生產總值:12284

回覆 devilray666 的帖子

朋友code + welcome5 , 得唔得?

再唔得用 朋友code+銀聯code, 反正最多2個code。

瑪瑙宮

國民生產總值:131002

2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 想生BB熱投 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

睇FB 谷講....話2月1日開始新客戶..用朋友code..先有5%折扣..現有客戶再用朋友code係無5% 折扣

伯爵府

國民生產總值:19246

2018勳章

dasy 發表於 18-2-2 00:59
睇FB 谷講....話2月1日開始新客戶..用朋友code..先有5%折扣..現有客戶再用朋友code係無5% 折扣 ...

[img][/img]

大宅

國民生產總值:3483

dasy 發表於 18-2-2 00:59
睇FB 谷講....話2月1日開始新客戶..用朋友code..先有5%折扣..現有客戶再用朋友code係無5% 折扣 ...

難怪我剛才用別人code沒有優惠啦

大宅

國民生產總值:3088

panda361 發表於 18-2-2 00:33

請問銀聯code去到咩page先見到折扣嘅價錢?我去到俾錢果頁都唔覺扣左?

伯爵府

國民生產總值:16210

wingyanmui 發表於 18-2-9 14:44
請問銀聯code去到咩page先見到折扣嘅價錢?我去到俾錢果頁都唔覺扣左?
只要你買滿45美金,入啱code,比錢嗰版會見到扣5美金架

子爵府

國民生產總值:11264

panda361 發表於 18-2-2 00:33

係咪一定要用銀聯信用卡先有折

子爵府

國民生產總值:12284

花花b 發表於 18-2-13 15:27
係咪一定要用銀聯信用卡先有折
優惠完咗啦,乜嘢卡都無。

大宅

國民生產總值:1355

回覆樓主

新年會唔會有特價?

男爵府

國民生產總值:6117

畀面勳章

回覆樓主

咁係咪現有客戶暫時未有discount code 啦?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.