時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

我都好不滿law,如果個個議員都話D錢係政治金比社團,咁咪個個都收得?呢D唔係黑金咩?點解唔公開得?

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都好不滿

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個李卓人仲好意思出嚟講,唔爆佢收過黑金,佢未必會將已入佢私人戶口嘅錢嘔返出嚟囉

琥珀宮

回覆樓主:

同業之爭,東方一向唔妥蘋果。

禁止訪問

伯爵府

牛子 發表於 18-2-5 07:04
收成150萬仲要貪捐俾海麗村D清潔工人善款, 人心不足蛇吞象

全中

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

牛子 發表於 18-2-5 07:04
收成150萬仲要貪捐俾海麗村D清潔工人善款, 人心不足蛇吞象
仲要扮無辜,睇見都想嘔

侯爵府

回覆樓主:

人地搞咁耐,破壞23條立法,破壞國教,都係為咗收黑金。
而家無法可依,冇得告,人地仲可以大大聲聲扮好人。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

會否中央政府,同漢奸黎講好數,以後低調或收手?
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

回覆樓主

我都好不滿x 2

珍珠宮

牛子 發表於 18-2-4 10:36
https://hk.news.yahoo.com/%E6%84%9B%E5%9C%8B%E6%84%9B%E6%B8%AF%E7%B2%89%E8%BA%AB%E7%A2%8E%E9%AA%A8-% ...

東方因家族關係,好反政府加,見佢政府,官員都睇吾過眼,今次重系死敵肥佬,更加火爆,話時話,甘就放生幾隻野真系有問題

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

兩個律政司講嘅咁大分別

即係其中一個講大話?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

放生之後 , 僭建事件好似忽然靜咗 , 時間啱啱好

首頁

尾頁

跳至