夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

呢d不良愛好,樓主好好計劃將來,吾好放希望在這個男人身上了

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都覺得樓主老公覺得好賤,男人吹水講下AV女,女明星,我覺得都Ok,因為人地一定唔會吼佢,都係fantasy,但係偷影女同事呀對人地衣著同人評頭論足就真係好cheap, 因為成街女人都有可能變左佢target,點知佢會唔會走去付諸行動? 強姦人或出軌?

樓主,娘家有冇依靠? 好好計劃下離婚既打算,希望你同仔仔好快行過呢段日子,加油

大宅

manray 發表於 18-2-9 12:31

真係好多謝妳嘅鼓励同支持!

狗改不了吃x....你老公有這種嗜好恐怕是一輩子都改不掉的....問問自己是否能接受一輩子..
祝福你的將來
Be calm

別墅

rayrayus 發表於 18-2-21 04:23
我都覺得樓主老公覺得好賤,男人吹水講下AV女,女明星,我覺得都Ok,因為人地一定唔會吼佢,都係fantasy, ...

佢搬走咗差唔多两个礼拜,呢十零日我過得好辛苦,日日都哭,返工又要扮無事,放工又要凑仔煮饭帮仔冲凉等等好多家务要做,娘家不在这边所以無后盾。
大仔还可以,但细仔好胡闹,刚才吃饭时忍唔住打咗佢手掌几下,自己都忍不住入房大哭,压力好大我就呢爆煲了。

大宅

carrieylaa 發表於 18-2-5 10:48
男人群埋一齊真係好鐘意講呢啲或者share 咸片睇,我之前都睇過,講到明唔鐘意,要睇要講就係公司講完公司散 ...

非常認同

大宅

manray 發表於 18-2-21 21:09
佢搬走咗差唔多两个礼拜,呢十零日我過得好辛苦,日日都哭,返工又要扮無事,放工又要凑仔煮饭帮仔冲凉等 ...

放鬆

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

manray 發表於 18-2-21 07:09
佢搬走咗差唔多两个礼拜,呢十零日我過得好辛苦,日日都哭,返工又要扮無事,放工又要凑仔煮饭帮仔冲凉等 ...
附近有冇教會? 樓主你會唔會考慮去下搵人傾下,當識多個朋友? 如果真係分開,長期你都要諗有咩打算,會唔會可以叫父母來幫下手等你度過呢段艱難時間? 最緊要係多見下人,唔好收收埋埋,如果要人幫手你要出聲人地先會知你需要幫助,因為總要面對,希望你堅強加油

翡翠宮

~小樹兒~ 發表於 18-2-4 23:40
如果發生在我身上,我只會告訴他我看到了,請他注意一下遣詞用字和行為,發現相處不下去的話還是會考慮離 ...

agree

大宅

回覆樓主

加油樓主,無男人唔會死既!最重要佢要比錢養兩個仔

首頁

尾頁

跳至