自由講場

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

各位得獎嘅國民:

我哋嘅送禮特派員早前已經發咗私人訊息 (PM) 俾所有得獎嘅國民,大家睇咗未呢?

睇咗而又未登記嘅國民,2月7 (星期三) 係次輪大抽獎領獎最後登記日,中咗獎但又未登記嘅您記得登記喇!記住任何逾期登記都唔會受理

有關活動嘅條款同細則,國民可以去「15 周年大獎賞」嘅專頁睇返~~~

按此進入15 周年大獎賞」

有關領獎安排,國民可以去睇以下連結

按此進入[15 周年國王大激賞] 領取禮品安排

中央情報員

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

點樣抽架?

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tracy.ho 發表於 18-2-5 13:28
點樣抽架?

已完結。要做任務

子爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

在[抽獎結果]的顯示中,[終極大抽奬]之下[Citysuper $500]竟寫著300份,但實則只有50份!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

回覆 ckl28 的帖子

已更正抽獎結果頁,終極大抽獎 特別獎 $500 citysuper (50份)多謝你的參與及支持!

男爵府

請問我收到由"送禮特派員"發出的pm:
親子王國15周年‧終極大抽獎」– 得獎通知【特別獎 - city\'super港幣500元現金劵】
並付上了連結需填上個人資料,但我在終極大抽獎結果內沒有看到我的抽獎號碼,這會否是假的或出錯了?

中央情報員  您好!已跟技術部查證該號碼是閣下的,請再次查閱任務進度後核對。  發表於 18-2-8 11:52

首頁

尾頁

跳至