美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

lovesharing 發表於 18-2-6 22:56
回覆 sophiachan1982 的帖子

你好勇敢! 做玫瑰線。
我都係做蛋白線咋,keep住做。
而家每五個月就做40針

大宅

darbie 發表於 18-2-13 00:24
之後豬頭咁…變左四方面,腫左超過兩個星期…但效果真係好好,我KEEP 到年 ...

複式洋房

回覆 darbie 的帖子

嘩 我都好有興趣Ulthrea你做左幾錢?謝謝

複式洋房

回覆 cookiemama113 的帖子

Google search就搵到醫生話3個星期效果最好
我到時先updat你地效果再去做都未遲

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主

我想問下做既時候打左麻醉又查左麻醉都仲好痛呀?我都打過sculptra,我覺得Ok ,唔知同sculptra比會唔會再痛d?

複式洋房

回覆 KamMui 的帖子

sculptra冇打過比較唔到, 不過真係痛的

複式洋房

唔好意思呀各位, 最近冇時間上黎UPDATE!

講返效果我覺得冇我想像中咁好, 岩岩埋完個2個星期好明顯, 直情咀形都變埋, 真係後生左

不過呢個效果last左好短時間..好多人話埋粗線好有用, 我唔知係對我冇幫助定係李醫生粗線麻麻地

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章

cece-ko 發表於 18-2-9 23:37
大約兩年前埋過玫瑰線,冇瘀但有腫同面部有拉扯感覺,呢種拉扯感覺我維持左成個月,但效果真係好正,都keep ...
我有興趣,請問可唔可以俾多啲资料我,THX

水晶宮

lovesharing 發表於 18-4-20 01:04
唔好意思呀各位, 最近冇時間上黎UPDATE!

講返效果我覺得冇我想像中咁好, 岩岩埋完個2個星期好明顯, 直情 ...

好想睇相啊

男爵府

回覆樓主

佢手勢麻麻地

複式洋房

回覆 janice1226 的帖子

你都搵左李醫生? 粗線定幼線?

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

darbie 發表於 18-2-10 17:19
Ulthera 同玫瑰線都做過,Ulthera keep 得耐d,成塊面都緊實d,比較上整體都好左…, 玫瑰線就好似局部收緊 ...
請問妳在那裡做?

珍珠宮

lovesharing 發表於 18-5-10 04:00
回覆 janice1226 的帖子

你都搵左李醫生? 粗線定幼線?

我埋咗8條玫瑰線、全面應該過百條蛋白線(分4次埋)講真堅痛ulthera、hifu、埋線我覺得最痛係埋線我埋完4個月後開始打hifu(最好1個到個半月/次)連打5、6次後就可以隔3、4個月打一次。坊間話埋線+hifu係perfect match我覺得都係,不過打完個package後我會重投ulthera懷抱(反正價錢差唔多效果又好啲)但線我應該都會keep住埋,1年痛1次我還可以接受

大宅

回覆 lovesharing 的帖子

謝謝分享,很有用!剛諗緊做唔做,依家有保留

大宅

lovesharing 發表於 18-2-6 22:58
有冇埋過玫瑰線既人答到我?

我4日後要返工,大家第4日會復原到咩程度?

我有試過,其實腫嘅時間真係因人而異,通常一個星期內消腫啦,但係我試過有朋友兩三個星期都唔消腫,超級驚

大宅

bb7 發表於 18-2-14 22:27
你好勇敢! 做玫瑰線。
我都係做蛋白線咋,keep住做。
而家每五個月就做40針

試做一次玫瑰先線,你會愛上架 又唔洗做咁密 搵一d 溫柔d吧醫生

別墅

michellelee7677 發表於 18-8-7 02:39
試做一次玫瑰先線,你會愛上架 又唔洗做咁密 搵一d 溫柔d吧醫 ...

請問你在邊度做,可介紹嗎?

首頁

尾頁

跳至