影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 18-2-23 10:35
唔係架, 睇個人架, 我去年懷疑都睇過DR, 話唔來一年就驗HORMONE去CONFIRM係咪收經. 我都4X, 其實E家呢個 ...
我醜開, 咪變醜D 囉, << 又嚟

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

《认识的妻子》将以银行为背景,刻画银行职员的真实日常生活。讲述了已婚五年的柱赫与宥珍因一次意外事件而命运交错,后以全新的面貌重新相遇的故事。
池晟剧中饰演入职六年的银行职员车柱赫,池晟经纪公司方面表示:“池晟最看重的是作品的真实度和温暖感。他将通过《认识的妻子》,为大家呈现一个极具人情味的角色。”
《认识的妻子》将由《购物王路易》导演执导,由《Oh我的鬼神君》、《举重妖精金福珠》编剧执笔,计划于下半年播出。

JIMIN傾緊做女主, 我想佢接呀, JISUNG加JIMIN,我實撐

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

#韩志旼# 有望出演tvN新剧《 #认识的妻子# 》女主,该剧男主 #池晟# 确定出演。
韩志旼收到邀约的是剧中徐瑞珍一角,她很年轻就体验了结婚生子,边工作边带小孩,对现实感到疲惫以及对比起家庭更注重自己的工作的丈夫柱赫的气愤,让她甚至有了情绪调节障碍。之后,因为回到的过去的柱赫做了不一样的选择,她迎来了全新的人生。
该剧讲述因为一个选择而改变了现在的命运爱情故事。结婚5年的柱赫和瑞珍因为预想不到的事情,命运发生了变化,在180度反转的现在以全新的面貌再次相遇而书写的奇幻罗曼史。此外,该剧以银行为背景,也将描写银行职员的日常等温暖的故事。
《Oh我的鬼神大人》、《举重妖精金福珠》编剧+《购物王路易》、《帝王之女守百香》PD,预计下半年播出。

寶石宮

似CONFIRMED,我實睇JISUNG加JIMIN

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-2-23 10:40
《认识的妻子》将以银行为背景,刻画银行职员的真实日常生活。讲述了已婚五年的柱赫与宥珍因一次意外事件而 ...
池晟我會睇呀!

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 18-2-23 10:07
係,但佢開始保養已經太遲,它已經離開了
我都覺有D野真係太遲, 我都係度追緊以前

瑪瑙宮

htts 發表於 18-2-23 10:40
#韩志旼# 有望出演tvN新剧《 #认识的妻子# 》女主,该剧男主 #池晟# 确定出演。
韩志旼收到邀约的是剧中徐 ...
又玩回到過去?

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

mcyw888 發表於 18-2-23 10:48
我都覺有D野真係太遲, 我都係度追緊以前

你皮膚好好喎

象牙宮

htts 發表於 18-2-23 10:41
似CONFIRMED,我實睇JISUNG加JIMIN

兩個我都鍾意

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-2-23 10:35
唔係架, 睇個人架, 我去年懷疑都睇過DR, 話唔來一年就驗HORMONE去CONFIRM係咪收經. 我都4X, 其實E家呢個 ...
健康係最緊要

翡翠宮

coo1068 發表於 18-2-23 10:49
你皮膚好好喎
但我有法令紋, 我以前太唔愛惜自己, 而家追希望趕到

象牙宮

mcyw888 發表於 18-2-23 10:53

紋我都有

寶石宮

Pollyowen 發表於 18-2-23 10:47
池晟我會睇呀!
今似係愛情劇, 我更加睇啦, 男女主我都好LIKE。 希望JIMIN真係CONFIRM啦

寶石宮

我大把紋呀

寶石宮

coo1068 發表於 18-2-23 10:50
兩個我都鍾意

瑪瑙宮

法令紋係咪等如表情紋?

寶石宮

Pollyowen 發表於 18-2-23 10:49
又玩回到過去?
似係啦

象牙宮

htts 發表於 18-2-23 10:56
我大把紋呀

你有咩

瑪瑙宮

htts 發表於 18-2-23 10:56
今似係愛情劇, 我更加睇啦, 男女主我都好LIKE。 希望JIMIN真係CONFIRM啦
池晟拍愛情片我又未睇過, KMHM唔算LOVE STORY, 被告人更加唔係

瑪瑙宮

coo1068 發表於 18-2-23 10:58
你有咩
你妹除左錢多唔會認, 咩都爭住認

首頁

尾頁

跳至