潮流時尚

跳至
[手袋] Hermès Lindy

首頁

尾頁

大宅

呢個色易襯嗎?睇相好似好sharp

SIUBKT    發表於 18-2-16 19:23
Cheuk2012    發表於 18-2-8 21:26
wcpcelia    發表於 18-2-8 16:01

大宅

伯爵府

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

回覆樓主

Hello...

大宅

回覆樓主

This is electric blue....心大心細唔知買唔買。驚個色太sharp

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Queenie1028 發表於 18-2-8 15:52
This is electric blue....心大心細唔知買唔買。驚個色太sharp

呢個色

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我就係怕太sharp 無買

子爵府

回覆樓主:

Blue Electric經典靚色
我同事太太個L26好sharp好靚!
有個同事就有個K32 BE,都靚呀!

仲頭襯ghw...jm go go go la
但顏色真係好個人既

我由開頭麻麻地,見得多真身同人地孭...又覺得幾靚,同好好襯,仲要個color好stand out

wcpcelia    發表於 18-2-9 09:03

子爵府

2018母親節勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

我嚮倫敦時個SA問我有個籃色30 GP問我要唔要。我只問係唔係全皮及遑隻籃。佢話全皮同Electric Blue。當然即買!
再睇實物時更加鍾意。一來唔係太淺色驚唔come污糟,二來深色得黎又幾sharp,再加上籃得黎又有紫紫地既感覺。

wcpcelia    發表於 18-2-9 18:31

男爵府

大宅

laylayman 發表於 18-2-9 11:45
我嚮倫敦時個SA問我有個籃色30 GP問我要唔要。我只問係唔係全皮及遑隻籃。佢話全皮同Electric Blue。當然即 ...

靚啊

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

大宅

回覆樓主

在慕尼黑機場見到。。Blue Hydra, 不是心儀顏色,冇買

大宅

Queenie1028 發表於 18-2-18 11:03
在慕尼黑機場見到。。Blue Hydra, 不是心儀顏色,冇買

請問是什麼皮和價錢?

大宅

concentrator 發表於 18-2-18 15:46
請問是什麼皮和價錢?

TG, 5200歐

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

大宅

Queenie1028 發表於 18-2-18 17:07
TG, 5200歐

Thanks!!!

首頁

尾頁

跳至