自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

我一直以為都係千幾二千?但上網看。。好多都4K 以上仲未計簽證。。小費。。。

你們有無人參加過越南團?因特然媽媽今天食中午餐時話想去。。。越南我完全好陌生。。。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我只係知越南自由行住靚啲嘅酒店係一啲都唔平的

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

seaheart88 發表於 18-2-8 16:56
我一直以為都係千幾二千?但上網看。。好多都4K 以上仲未計簽證。。小費。。。

你們有無人參加過越南團? ...

簽証好鬼貴
放下自在

男爵府

我報了五天新春團$7965/位+$640visa, 本来想報一團要過萬一位,一出團即爆.

hellohelloruby    發表於 18-2-8 17:10

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-2-8 17:03
我只係知越南自由行住靚啲嘅酒店係一啲都唔平的

舊年去蜆港住帶泳池的villa 6千幾七千一晚,幾靚,個沙灘都好靚,值得去

翡翠宮

cattz288 發表於 18-2-8 17:08
簽証好鬼貴

agree

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我係c奶 發表於 18-2-8 17:10
舊年去蜆港住帶泳池的villa 6千幾七千一晚,幾靚,個沙灘都好靚,值得去
...
係呀,一定要住靚酒店,因為好似冇乜嘢好行的

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-2-8 17:13

有野玩架,我join 咗cooking class ,去local coffee shop,去市場買菜,好好玩,又去會安,好靚

象牙宮

我係c奶 發表於 18-2-8 17:18
有野玩架,我join 咗cooking class ,去local coffee shop,去市場買菜,好好玩,又去會安,好靚
...
咦~好似有啲嘢玩下喎,之前我囡plan過話同我去Vietnam,不過佢唔cooking, 唔去買菜,佢話我聽峴港冇乜嘢好行tim

男爵府

cattz288 發表於 18-2-8 17:08
簽証好鬼貴

代辦 approval letter usd6,簽證 usd25,共 31美元

子爵府

簽證好貴

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-2-8 17:20
咦~好似有啲嘢玩下喎,之前我囡plan過話同我去Vietnam,不過佢唔cooking, 唔去買菜,佢話我聽峴港冇乜嘢好 ...

日日係酒店hea都可以架,我去成個星期,只出去兩日,其他時間都係酒店massage ,游水同食

象牙宮

我係c奶 發表於 18-2-8 17:23
日日係酒店hea都可以架,我去成個星期,只出去兩日,其他時間都係酒店massage ,游水同食
...
聽到都正

琥珀宮

畀面勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-2-8 17:13

我住 hostel 咋

象牙宮

I9528 發表於 18-2-8 17:25
我住 hostel 咋
yea ~ 你OP好食好住仲有專人服侍

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-2-8 17:25
聽到都正

去啦去啦

象牙宮

我係c奶 發表於 18-2-8 17:26
去啦去啦
本來去峴港的,但因為C6同囡都去過,兩個都話冇嘢玩,係得靚酒店,而家改去Thai,唯有下次

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lm251099 發表於 18-2-8 17:23
代辦 approval letter usd6,簽證 usd25,共 31美元

之前去旅遊版, 版友話落地搞visa, 跟住已經有其他jm話唔好試!
放下自在

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-2-8 17:28
本來去峴港的,但因為C6同囡都去過,兩個都話冇嘢玩,係得靚酒店,而家改去Thai,唯有下次 ...

真開心,今年女5月考大學,easter冇得去了,

珍珠宮

好媽媽勳章

seaheart88 發表於 18-2-8 16:56

你們有無人參加過越南團? ...

咁啱我今日都問左復活節去越南嘅團,真係好貴團費都要5、6千,簽證又$710﹐太貴了

首頁
12345...6

尾頁

跳至