親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

如題,因為book左中午機,無野食的話要上機前食飽先得

伯爵府

怪獸青BB 發表於 18-2-8 19:06

多數食麵包,我都系上午11點幾機去

珍珠宮

BK Milk勳章

怪獸青BB 發表於 18-2-8 19:06

yes,全部包

wcpcelia    發表於 18-2-9 09:55

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

借位請教下大家, 如果網上 check-in 左,
仲洗唔洗print d咩文件去機場寄行李呢?
第一次坐 hk airline , 之前都係坐peach, thanks thanks !

男爵府

wing514 發表於 18-2-9 09:45
借位請教下大家, 如果網上 check-in 左,
仲洗唔洗print d咩文件去機場寄行李呢?
第一次坐 hk airline , ...

你可以print boarding pass 帶去. 但其實唔print,個 check-in airline staff 到時都會再 print 俾你的。當然要帶passport la.

wing514    發表於 18-2-9 11:23
wing514    發表於 18-2-9 11:23

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

想請問知唔知早機兒童餐係咪都係包?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yuensiu 發表於 18-2-24 08:17
想請問知唔知早機兒童餐係咪都係包?

全部都係包
放下自在

子爵府

回覆樓主:

初三一早七點機食 pizza 包,昨晚九幾九機食雞肉包。。。。不過我覺得佢啲包都幾好食喎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

babytai 發表於 18-2-24 13:52
初三一早七點機食 pizza 包,昨晚九幾九機食雞肉包。。。。不過我覺得佢啲包都幾好食喎
...

係囉~熱辣辣! 好過我order veg, 得凍的三文治
放下自在

大宅

虎到金來勳章

回覆樓主:

12月時,來回程都係包。

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

未搭過HK airline,無知一問,

任何時候既飛機餐都係包?

我將會坐零晨兩點左右機,即係連包都無得食?

珍珠宮

回覆樓主

初一坐完去程!有炒麵點心同腸仔炒蛋選擇!初四回程雞肉薯容同炒麵選擇但之前幾次都係麵包

子爵府

姸媽 發表於 18-2-24 23:32
初一坐完去程!有炒麵點心同腸仔炒蛋選擇!初四回程雞肉薯容同炒麵選擇但之前幾次都係麵包
...

新年流流,可能膳食好啲

珍珠宮

babytai 發表於 18-2-24 23:55
新年流流,可能膳食好啲

我都係咁諗

珍珠宮

姸媽 發表於 18-2-24 23:32
...
哇, 我年廿九出發都係得包

伯爵府

好媽媽勳章

carolyktong 發表於 18-2-24 23:24
未搭過HK airline,無知一問,

任何時候既飛機餐都係包?

去沖繩航班係食麭,我搭過去岡山及大阪航線係正常飛機餐。

男爵府

回覆樓主

坐去岡山係正常飛機餐

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

咁東京呢?

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

同問, 去東京上午9點機又是否只吃包...?

首頁

尾頁

跳至