用戶登入

找回密碼 | 註冊

21oC.82%

義工

自由講場 今日: 1212|主題: 955406

跳至
樓主: Isaacymom
點解咁多禽獸父親  

子爵府

國民生產總值:12381

回覆樓主

個女仔好慘
佢阿媽又唔保護佢....

天珠殿

國民生產總值:969164

2018勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人渣

子爵府

國民生產總值:11443

回覆樓主:

子爵府

國民生產總值:10923

我的育兒心得勳章 有「營」勳章 叻叻勳章

回覆樓主

禽獸不如!

伯爵府

國民生產總值:16081

2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 2017媽媽節

大宅

國民生產總值:1096

jodyfan 發表於 18-2-9 18:51
咀咒所有沒本事離開男人的亞媽!

唔係無,係唔想擺到明
一個女人打兩份工,仲要仔大女大

子爵府

國民生產總值:13278

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

回覆樓主

人渣

公爵府

國民生產總值:27761

2018勳章 狗年勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

jodyfan 發表於 18-2-9 18:51
咀咒所有沒本事離開男人的亞媽!

註檡:禽獸不如的男人
我真係無辦法接受,呢位所謂亞媽的做法

侯爵府

國民生產總值:20442

認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主

無陰公

男爵府

國民生產總值:5155

Isaacymom 發表於 18-2-9 16:53
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180209/bkn-20180209131141741-0209_00822_001.html
53歲輕型貨車男司 ...

之前我識個上左年纪的女人,係重男輕女女人,佢話以前朋友個老公攪佢自己兩個女,佢仲話最衰佢生左兩個女,生仔米好,仲好似怪個女人生女先有得攪,生仔米無事,聽到我火到黎,唔係怪個賤男,係怪生女,就係多左這些女人

FB體驗帳戶

國民生產總值:315

Isaacymom 發表於 18-2-9 16:53
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180209/bkn-20180209131141741-0209_00822_001.html
53歲輕型貨車男司 ...

人渣

大宅

國民生產總值:2593

Isaacymom 發表於 18-2-9 17:08
講真,我非常讚成!!!唔佢鼓吹以暴亦暴,但呢個應該是此獸行的後果

x2

公爵府

國民生產總值:27761

2018勳章 狗年勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

superkingdom 發表於 18-2-9 19:48
之前我識個上左年纪的女人,係重男輕女女人,佢話以前朋友個老公攪佢自己兩個女,佢仲話最衰佢生左兩個女 ...

呢d係乜歪理,點配做人亞媽

大宅

國民生產總值:1129

回覆樓主:

變態,12歲被奸,奸足八年,唉,呢個女仔呢八年究竟系點樣走過來的,個人渣老豆真系渣中之最

子爵府

國民生產總值:10890

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

daokao 發表於 18-2-9 17:36
應該進行剪刑

支持

係咪真係痴成咁。。 點解可以有咁變態的爸爸
個阿媽又係痴架,離曬普

子爵府

國民生產總值:10890

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

superkingdom 發表於 18-2-9 19:48
之前我識個上左年纪的女人,係重男輕女女人,佢話以前朋友個老公攪佢自己兩個女,佢仲話最衰佢生左兩個女 ...

個媽都係女人,點解佢咁痴

大宅

國民生產總值:1961

asa2012 發表於 18-2-9 17:03
個阿媽係幫兇

係,其實做老婆媽媽冇可能唔知,但好多隻眼開隻眼閉,要老公唔理個女

大宅

國民生產總值:2555

2018勳章 狗年勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

不知所謂,唔配做人....

大宅

國民生產總值:4137

回覆樓主:

成日見呢啲新聞!!!!好嬲!!!!!!!!!!!

大宅

國民生產總值:1617

回覆樓主:

好慘
真係點解咁都做得出

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎