論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

最關心BB問題熱投勳章

回覆樓主

佢個名係咪F字頭?因為好似我炒左那個

大宅

kikiho0312 發表於 18-2-10 22:50
請工人不是易事,今次同大家分享一名菲菲公主同黑店。請工人一定要相熟AGENT,如果唔係就好似我咁未夠兩星期 ...

我仔個補習老師介紹比我上過去,睇過video.老師話佢幾個朋友都係度請個個都好好喎。不過我係果度睇唔啱咋

大宅

回覆 kikiho0312 的帖子

我家姐在同一間試一過一樣情況,然后話比新的,但全部海外,好垃圾又老,然后話系我家姐選不到人,不是他們不賠! 結果不了了之!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

回覆樓主

可否PM我名字?我搵緊工人驚撞到!thanks!

禁止訪問

別墅

kikiho0312 發表於 18-2-11 14:42
佢唔係俾呀
係用7折!

請問邊間agent, 同我個case好似

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主

禁止訪問

大宅

kikiho0312 發表於 18-3-16 12:46
黑店呀黑店呀!!
今日收到財務公司信!!個姐姐原來去完AGENT度, 未交我手就即刻借錢!
...

我係將軍澳x如,姐姐來了第三天日間玩電話唔做嘢,問佢做乜唔彩,第七天話老公有外遇要走,叫agent同佢傾,傾完更加坐地下目光呆滯唔郁。因為怕佢精神有問題叫佢寫好辭職信拿拿聲送番去x如,x如話佢要俾番代通知金我會代為聯絡。點知隔幾日問x如,佢話唔知佢係邊,x如話冇佢電話,地址,任何聯絡方式,冇辦法聯繫。我機票幾日人工未clear, 佢叫我自己找勞工處尋求協助。關於係服務,佢大大聲話全香港agent 都係咁,反正政府容許,人都來左咯,消費者投訴我呀。事情就係咁。後來請左印傭,唔敢再請菲。

首頁

尾頁

跳至