自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

畀我封 "開工利是", 夜晚煮飯時又整爆個傷口..........

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

回覆樓主:

不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

珍珠宮

開心吸收勳章

miriam 發表於 18-2-16 23:13
畀我封 "開工利是", 夜晚煮飯時又整爆個傷口..........

發生咩事呀

違規內容

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

蛋皇哥0127 發表於 18-2-16 23:18
發生咩事呀
之前整親傷口好深, 今日洗洗切切又整返爆個傷口.

我話佢今年無畀 "開工利是" 我所以唔老黎

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

寶石宮

2023年兔年勳章

寶石宮

2023年兔年勳章

miriam 發表於 18-2-16 23:23

祝早日康復

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

未比姐叫佢比返

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

睇個題名 誤會咗tim

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

麥兜媽 發表於 18-2-17 07:46
睇個題名 誤會咗tim

珍珠宮

回覆樓主

子爵府

回覆樓主

早日康復

珍珠宮

開心吸收勳章

我比妳
小心處理傷口

違規內容

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔關事嘅 ,我而家喺度整緊啲手工、有鐵線,我頭先刮親流血
但係我已經收到老細嘅開工利是
不要從別人的嘴裡去認識我

王國長老

crystal媽咪 發表於 18-2-17 14:04
唔關事嘅 ,我而家喺度整緊啲手工、有鐵線,我頭先刮親流血
但係我已經收到老細嘅開工利是
...
佢細個時逢初一我煮野佢會封 "開工利是" 畀我, 好鬼抵死架

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

any肥

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miriam 發表於 18-2-17 14:14
佢細個時逢初一我煮野佢會封 "開工利是" 畀我, 好鬼抵死架

好窩心, 可能幾日唔夠瞓,啲嘢食又跣手,快啲好返啦!
記得戒口
不要從別人的嘴裡去認識我

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至