自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

slowlycat 發表於 18-2-20 15:32
贊成!有時係心理作用多,嗰年好好或者無乜嘢都唔會記得自己新正頭買鞋哩件事,過得唔好就有樣嘢賴下,實 ...

係囉,人旺起上黎,咩災都擋到,人衰起上黎,有冇新正頭買鞋一樣可以好黑。唔關事既!
Childhood is journey, not a race.

琥珀宮

tototo 發表於 18-2-20 10:07
以前有個同事,趁過年後大減價買咗幾對鞋,我地話新年流流唔好買鞋喎,佢話好扺,仲好自豪話自己百無禁忌, ...

買幾對鞋可以左右生命,勁!殺人唔使用武器,正月令仇人買鞋就得勒!

伯爵府

回覆樓主:

過年前掃貨買完宜家對鞋都未著 如果見到岩款我都會再買

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 18-2-20 09:45
買咗兩對、有揼垃圾、又有洗衫、又有洗頭

大把人話唔可以做嘅嘢我都做曬啦

除咗睇唔中鞋,買唔到外,其他一樣做哂,做得好開心添。

男爵府

今日買咗,好底,買對鞋就可行衰運,買褲就冇窮人?

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

奇異果小邱 發表於 18-2-20 10:24
每年都好奇怪

鞋鋪點解每年年頭都開鋪,仲要有減價

我冇買都係麻麻地

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

年初二幫啊仔買左對了,步步高升

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

咁我等多十日先

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

有買 百無禁忌

大宅

奇異果小邱 發表於 18-2-20 10:24
每年都好奇怪

鞋鋪點解每年年頭都開鋪,仲要有減價

見到鞋舖我都運路走,我寧可信其有,做左又沒影響

首頁

尾頁

跳至