自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

而家先去到ep6, 故事鋪得好緊張!!!!!! 池珍熙做既角色真係好慘好可憐, 一方面要幫老婆打官司, 另一方面又要頂住傳媒轟好慘好心UP

真係好英但佢角色好抑壓

鏡頭要場面都好正, 本季超高水準之作

補充資料

《Misty》為韓國JTBC於2018年2月2日起播出的金土迷你連續劇,由《Beautiful Mind》毛完日導演執導與新人編劇諸仁作家合作打造。此劇是講述被認為是殺人事件嫌疑人的韓國頂尖主播高惠蘭(金南珠飾)和她的律師丈夫姜泰旭(池珍熙飾)所相信的愛情的真諦的激情愛情懸疑片。

主演:金南珠﹑池珍熙﹑全慧珍﹑任兌卿﹑高俊

https://www.viu.com/ott/hk/zh-hk/vod/74970/Misty

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

有追呀!!!

大宅

呢套有睇啊,而家好緊張,唔知兇手係邊個,編劇真係好醒,搞到個個角色都有小小嫌疑

大宅

最正正子係女主角,話佢衰又衰唔晒,但又成日好似利用佢老公過橋,泰旭娶着咁既癲女人真係慘慘豬

wcpcelia    發表於 18-2-21 09:49

男爵府

chuballball 發表於 18-2-20 17:16
有追呀!!!
歡迎一齊追

男爵府

totoA 發表於 18-2-20 17:19
呢套有睇啊,而家好緊張,唔知兇手係邊個,編劇真係好醒,搞到個個角色都有小小嫌疑 ...
連C6都肯乖乖地坐底陪我睇(我地一人一部電話, 食完係坐係tatami睇), 好少有, 對上個套一齊煲已經係鬼神, 男主角後生小小佢都冇眼睇

珍珠宮

totoA 發表於 18-2-20 17:19
呢套有睇啊,而家好緊張,唔知兇手係邊個,編劇真係好醒,搞到個個角色都有小小嫌疑 ...

恐唔恐怖?

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 candycatt 的帖子

你c6好好!

伯爵府

好似好吸引喎, 邊到有得睇?

男爵府

kc1016 發表於 18-2-20 17:34
好似好吸引喎, 邊到有得睇?
用橙色隻VIU app睇得好順, 最緊要係夠快出到字幕, 韓國好似都係星期五六出劇集VIU真係跟到貼一貼即日有得睇

男爵府

Moti 發表於 18-2-20 17:28
恐唔恐怖?
緊張!!!超級緊張!!!EP5睇到手汗都出埋, 但完全唔恐怖

男爵府

chuballball 發表於 18-2-20 17:33
回覆 candycatt 的帖子

你c6好好!
好鬼好馬咩, 佢睇一套韓劇我要陪佢睇返一套美劇架

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我睇緊ep.4,女主角真係演得好好,後生女又似,演中年又似,攪到我好想知佢究竟幾大?
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

複式洋房

2heiBBmama 發表於 18-2-20 17:51
我睇緊ep.4,女主角真係演得好好,後生女又似,演中年又似,攪到我好想知佢究竟幾大?
...
金南珠已經好耐冇做過劇啦,今次又係派個女王角色比佢,型到爆,演技仲好過之前,因為呢套佢唔單止做女強人,仲要做個處處受壓迫心理不平衡既女強人,挑戰大過以前

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

...

金南珠46歳喇唔計整唔整容,算keep得好

男爵府

...

你地估下佢真人年紀幾大?

男爵府

HappyHappyMa 發表於 18-2-20 18:02
金南珠46歳喇唔計整唔整容,算keep得好
比你踢爆左, 我睇ep3佢扮後生女記耆個陣真係好青春, 一諗到佢已經就快50就覺得金恩珠真係勁到不得了

侯爵府

回覆樓主

近期呢套最好睇女主氣場勁到爆燈,超型

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

candycatt 發表於 18-2-20 18:06
比你踢爆左, 我睇ep3佢扮後生女記耆個陣真係好青春, 一諗到佢已經就快50就覺得金恩珠真係勁到不得了 ...

Sorry呀!唔知原來有猜圖遊戲,佢真係keep得好

複式洋房

樓主睇到ep.6覺得凱文李係邊個殺? 我睇完頭兩集真係以為慧蘭係兇手, ep.4之後覺得係恩珠, 而家又覺得有機會係意外出事, 根本冇一個係兇手但最後可能要屈一個人出來

首頁

尾頁

跳至