親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

cattz288 發表於 18-3-2 00:31
legoland無呀~我用星馬咭!淘架

淘要嘅錢? 好用嗎?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

tammy803 發表於 18-3-2 10:53
淘要嘅錢? 好用嗎?

ok呀~同老公喺鴨記買既一樣!

【我在飞猪发现了一个不错的商品,赶快来看看吧。】http://m.tb.cn/h.Wu5AeNn 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥r2OL0oRGopE¥后打开(emoji)手淘(emoji)
放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-3-2 00:31
legoland無呀~我用星馬咭!淘架

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

JJ2005 發表於 18-3-7 19:08
請問有無淘星馬卡的link? 是上網卡嗎?

樓上有link

放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-3-7 19:10
樓上有link

Sorry 剛見到
請問收得好嗎?

象牙宮

JJ2005 發表於 18-3-7 19:16
Sorry 剛見到
請問收得好嗎?

同鴨記一樣, 好ok呀~
放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-2-21 17:06
拎左好多資料, 回饋返下先
酒店: legoland兩晚+3晚Dorsett singapore(ctrip book), Dorsett地鐵站上面, 落 ...

可否給我租車司機資料,thx

別墅

回覆樓主:

請問Kidzania多人嗎? 需要排很久嗎? 謝謝!

象牙宮

維他魚 發表於 18-3-8 21:32
請問Kidzania多人嗎? 需要排很久嗎? 謝謝!
我地去平日唔多人呀, 不過有間小學去,所以頭兩個工作排左陣, 之後又無乜人!! 最花時間係整pizza, 不過有得食, 幾滿足架
放下自在

大宅

育兒性格勳章

回覆 cattz288 的帖子

兩歲小朋友waterpark 0岩玩嗎?
另外可以PM 包車司機資料嗎? 謝謝

象牙宮

van2man 發表於 18-3-9 15:42

兩歲小朋友waterpark 0岩玩嗎?

啱呀!其中有bb池同小滑梯! 另一邊近長滑梯附近有放得lego船仔!
放下自在

複式洋房

麻煩可否提供包車資料?謝謝

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

請問你坐幾點機,可以3點到legoland呢?我坐0800機,預計1150到,3點可以到酒店嗎?我也是包車

象牙宮

ChristieMing 發表於 18-3-26 00:25
請問如何取小童免費地鐵票呢?

另外,請問你坐幾點機,可以3點到legoland呢?我坐0800機,預計1150到,3點 ...

喺機場地鐵站counter同cityhall站先有!
如果坐sg就可以行過去拎!但如果坐cx就麻煩d, 因為喺另一邊新機場大樓架! 要轉shuttle架
我都係走時坐地鐵先知喺邊個位!

我坐9點機, 兩點已上車離開機場, 1個鐘到legoland! 我仲記得佢寫4點先有得checkin, 希望早少少有房, 可能唔係peak卦, 真係即有房!
放下自在

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 18-3-26 00:45
喺機場地鐵站counter同cityhall站先有!
如果坐sg就可以行過去拎!但如果坐cx就麻煩d, 因為喺另一邊新機場 ...

thanks!

大宅

cattz288 發表於 18-2-21 17:06
拎左好多資料, 回饋返下先
酒店: legoland兩晚+3晚Dorsett singapore(ctrip book), Dorsett地鐵站上面, 落 ...

可否pm 包車資料,謝謝

首頁

尾頁

跳至