美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

銅鑼灣銀座求其一間
Hi

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

葵廣3樓果汁店側$168, 試過另外3樓其中一間, 態度極差

子爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 amyamy123 的帖子

啱Budget可以去試, 呢個價可能做淨色. 謝謝你

水晶宮

回覆樓主

自己做丫,超級好玩
成本都係十蚊次咋

子爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 豬仔嘜 的帖子

但我指甲軟要整 HARD GEL

男爵府

CWB 單色soft gel $138..
我平時畫花多
花就每隻$10-$30,視乎複雜程度
我一般就單色加每邊畫2隻花
埋單唔洗$300
kp到一個月多dd

大宅

michellechiu02 發表於 18-3-2 15:48
CWB 單色soft gel $138..
我平時畫花多
花就每隻$10-$30,視乎複雜程度

請問有冇地址?謝謝

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

happylife1210 發表於 18-2-28 10:22
我都係自己買嘢自己整,但我係香港買唔係淘寶貨,我怕啲甲油唔得!自己整好處係唔使約時間出去,自己幾時得 ...

香港買咩牌子gel?

男爵府

cindy618 發表於 18-3-4 02:07
香港買咩牌子gel?

LUX 美國牌子

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

happylife1210 發表於 18-3-4 11:27
LUX 美國牌子

邊樹買到?

同埋你有用過opi Essie gel嗎?係咪有保證?

男爵府

cindy618 發表於 18-3-4 11:30
邊樹買到?

同埋你有用過opi Essie gel嗎?係咪有保證?

你喺fab search Miruku美甲會有片同相睇!我以前出去做soak off gel 用OPI,自己就用LUX, 因為鋪頭近我返工地方,可以成日走去買嘢同問嘢

瑪瑙宮

happylife1210 發表於 18-3-4 11:40
你喺fab search Miruku美甲會有片同相睇!我以前出去做soak off gel 用OPI,自己就用LUX, 因為鋪頭近我返 ...

而家好多舖都不是opi膠,用日韓唔識咩牌子嘅

瑪瑙宮

happylife1210 發表於 18-3-4 11:40
你喺fab search Miruku美甲會有片同相睇!我以前出去做soak off gel 用OPI,自己就用LUX, 因為鋪頭近我返 ...

佢網站無gel賣嘅?

男爵府

cindy618 發表於 18-3-4 12:53
佢網站無gel賣嘅?

鋪頭有賣架,我喺大埔間店買嘅!

男爵府

happylife1210 發表於 18-3-4 13:14
鋪頭有賣架,我喺大埔間店買嘅!

有賣呀!

瑪瑙宮

happylife1210 發表於 18-3-4 13:16
有賣呀!

fb 有但好亂好難揾,上佢網站無gel 賣

btw仲有咩牌子好呀,gdi 英國嘅好嗎?

男爵府

cindy618 發表於 18-3-4 13:19
fb 有但好亂好難揾,上佢網站無gel 賣

我冇用過其他牌子嘅gel,我都係舊年開始先玩,而家儲埋有20支甲油,有排我玩呢

瑪瑙宮

happylife1210 發表於 18-3-4 15:01
我冇用過其他牌子嘅gel,我都係舊年開始先玩,而家儲埋有20支甲油,有排我玩呢
...

有無買咩絨毛膠個d玩?

男爵府

ghappy 發表於 18-3-3 19:54
請問有冇地址?謝謝

你上fb search Ms Nail應該搵到

侯爵府

小B女 發表於 18-2-25 22:31
CWB 单色soft gel $ 170

你整咗可否影張相嚟睇下

首頁

尾頁