故障報告

跳至

首頁

尾頁

男爵府

D两日見唔到相、圖,係我電話問題還是网頁問題?

公爵府

ELSA_LI 發表於 18-2-23 10:12

我用電話上BK都睇唔到圖

男爵府

回覆樓主:

係Bk 問題,我睇到圖,但出post 出唔到圖

男爵府

只系手機先睇唔到?電脑睇到?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ELSA_LI 發表於 18-2-23 10:12
唔好意思,管理員話係之前出現過故障,現在已修復,會員再UPLOAD圖會出到圖
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

寶石宮

2023年兔年勳章

wong2323 發表於 18-2-23 10:33
唔好意思,管理員話係之前出現過故障,現在已修復,會員再UPLOAD圖會出到圖
...

謝謝告知

男爵府

wong2323 發表於 18-2-23 10:33
...

我剛剛試左,都係唔得

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

2015年1月媽 發表於 18-2-23 10:44
我剛剛試左,都係唔得
您好,我們收到技術部通知,昨晚至今早曾發生故障問題,app用戶上傳的圖片未能正常顯示,技術員已將問題修復,但故障期間所上傳的圖片不能回復,但app用戶已可以再次上傳圖片,我們很是抱歉。

請問您是否剛剛再發表時上傳圖片失敗?如是,請問是從相冊選取圖片還是手機拍照?

謝謝!

男爵府

國務專員 發表於 18-2-23 11:27
您好,我們收到技術部通知,昨晚至今早曾發生故障問題,app用戶上傳的圖片未能正常顯示,技術員已將問題修 ...

剛剛再試,可以了。
謝謝你們

首頁

尾頁

跳至