自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

MelodyCSY 發表於 18-2-23 16:38
你講得啱
希望班人渣快d搬, 一係我地中六合彩換樓

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

迫不得已下可以考慮上淘寶搵幫手
請勿打招呼~

侯爵府

2024年龍年勳章

樓上嘈音已困擾我老爸20年多, 由他們兩女讀書到嫁曬都係甘, 仲要在晚上10點幾後到零晨....因此令我老爸對少少聲都好敏感, 又影響家人關係, 我老爸仲有神經質, 什至想去打人, 話坐監都無所謂
過年先同老爸嘈完, 因有親戚教我老爸買淘X神器.... 我老爸更好開心可報復
最後無買, 因我們不同意, 叫他睇開D, 樓上不是有小朋友(現在), 我估是手勢問題, 有D人粗手粗腳, 如鍾意好力搬野, 放廁板.....

真心說 樓上嘈音真的很困擾

大宅

pigpigyy 發表於 18-2-23 16:40
希望班人渣快d搬, 一係我地中六合彩換樓

承你貴言

大宅

melody228 發表於 18-2-23 16:42
迫不得已下可以考慮上淘寶搵幫手

有jm話犯法的

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

MelodyCSY 發表於 18-2-23 16:55
承你貴言
大家咁話

伯爵府

回覆樓主

都唔明點解啲私樓地板整得鬼咁薄!

珊瑚宮

回覆樓主

我樓上有兩個細路都成日奔奔跳跳 我都投訴過 好彩佢地明事理

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

立刻報警話有人要跳樓咯

大宅

chuiyeebird 發表於 18-2-23 17:08
我樓上有兩個細路都成日奔奔跳跳 我都投訴過 好彩佢地明事理

你真幸運,佢地由頭先保安走咗又嘈到宜家,我又叫咗保安上去,天氣冷,真不好意思

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

MelodyCSY 發表於 18-2-23 15:59
剛剛保安走咗,宜家又繼續,真係好炇

如果樓上係用入電池既門鐘,去買個一樣的,半夜按爆佢門鐘

逼上梁山

寶石宮

pigpigyy 發表於 18-2-23 16:04
hello milk milk, 樓上班人渣真係好q嘈, 個小朋友一到夜晚就通屋跑, 對人渣父母唔理, 朝早同夜晚就會係主人 ...

我都試過,以前我要返夜班,早上成日俾樓上兩個男仔嘈醒,真係人都癲

寶石宮

greenpea 發表於 18-2-23 17:10
立刻報警話有人要跳樓咯

好有道理,我會即刻打電話

彩鑽殿

milktealai 發表於 18-2-23 17:20
我都試過,以前我要返夜班,早上成日俾樓上兩個男仔嘈醒,真係人都癲

現在仲有冇嘈呀?

長期滋擾真的好辛苦架

子爵府

回覆 MelodyCSY 的帖子

佢再嘈你都話跳

別墅

大宅

pigpigyy 發表於 18-2-23 17:23
現在仲有冇嘈呀?

好靜,個保安太遅先來到,小朋友可能午睡

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我有時都會懷疑,係唔係啲裝修起左地板,偷工減料,變左越黎越薄
想認識多啲屯門友

伯爵府

2018復活節勳章

Cankk 發表於 18-2-23 15:46
咁無賴

首頁
23456...10

尾頁

跳至