美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

樓主大約幾多歲? 面部重要d...你做家務帶手套,做下磨砂 ,查潤d嘅cream+幾滴護膚油! 我就40, 對手仲好白滑 ,我平時查cream+玫瑰果油(美白去紋 抗皺)

男爵府

binbin仔 發表於 18-2-23 17:09
天生對手已經黑,再加上要做家務,所以攪成咁,有冇辦法變番靚?

...

定期做去角質,我搽蘆薈
除左沖涼之外
我行入廚房就會戴手套從來唔會掂洗潔精
連整餸我都會戴直至離開廚房先會除手套。
試吓搽密d手霜唔洗買好貴嘅凡士林我都都會用。
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

大宅

binbin仔 發表於 18-2-23 17:09
天生對手已經黑,再加上要做家務,所以攪成咁,有冇辦法變番靚?

...

視乎你生活習慣,如果成日同陽光玩遊戲,就日常保養就算了
如果之後乜都唔洗做,就一定救到

子爵府

Pkfa 發表於 18-3-11 00:38
視乎你生活習慣,如果成日同陽光玩遊戲,就日常保養就算了
如果之後乜都唔洗做,就一定救到
...

最弊就係,之後都要做呢

大宅

binbin仔 發表於 18-3-16 11:50
最弊就係,之後都要做呢

如果之後都要做,多d查cream 啦,唔好浪費金錢

男爵府

emilylam 發表於 18-3-3 00:42
樓主大約幾多歲? 面部重要d...你做家務帶手套,做下磨砂 ,查潤d嘅cream+幾滴護膚油! 我就40, 對手仲好白 ...

請問邊隻牌子玫瑰果油好?

別墅

回覆 irischowys 的帖子

平平地用甘油加沙糖做磨沙然後上厚cream 或 hand mask

禁止訪問

大宅

磨沙先啦 唔磨走晒d死皮 搽幾靚既cream都無用

首頁

尾頁

跳至