自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

侯爵府

2023年兔年勳章

Angela.Cheung 發表於 18-2-23 19:36
我覺得排左(都好大舊,好似有一隻雞蛋的Size!),而家狂出血!坐係馬桶到,會不停滴出嚟,抹的話仲有少 ...

即call999, 有家人叫幫手,不要走動,怕你暈倒呀!
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

珍珠宮

回覆樓主

最好去急症

侯爵府

Angela.Cheung 發表於 18-2-23 19:36
我覺得排左(都好大舊,好似有一隻雞蛋的Size!),而家狂出血!坐係馬桶到,會不停滴出嚟,抹的話仲有少 ...

最好去急症室,最怕係組織排唔清,比醫生跟進下比較好,記住帶埋組織比醫生做化驗。

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

即刻去急症啦,小產會優先處理咖

伯爵府

你依家袋住左d組織架麻,梗係去醫院檢查好d啦,快!!!!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Angela.Cheung 發表於 18-2-23 19:07
我覺得攰、腳軟同個肚少少痛。請問有否必要去急症?
(已經好不安,麻煩不要落井下石。謝謝)
...

call 白車啦,呢到無人真係幫到你

公爵府

去左醫院先,因為要照ultrasound 睇清楚係唔係排清!
祝福妳

大宅

回覆樓主:

入急症。
我係屋企自然流產,撈返啲組織帶埋去醫院,之後流好多血。急症室分流好快,比組織醫生睇吓,即照照聲波,再上病房,前後半個鐘。
樓主保重。

大宅

回覆樓主:

打999啦
樓主小心身體

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

快去醫院check, 祝福你

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

Angela.Cheung 發表於 18-2-23 19:07
...

入左醫院未?
C6陪著你,保重身體啊

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

為穩陣起見,避免後患,最好去醫院檢查一下

伯爵府

2018復活節勳章

...

如果成個胎排出原則上休息已ok
但if u not sure better go hospital or private dr for ultrasound

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

未到

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

袋埋啲組織即入急症。抽血驗懷孕指數。我當年差啲因為咁無咗條命。搵人陪即call白車去醫院

伯爵府

回覆樓主:

快去急症啦

男爵府

開心吸收勳章

乖d去醫院, 萬一唔清會不停流血,流太多好傷身, 想再要BB先要身體好

男爵府

lam133 發表於 18-2-23 19:47
入左醫院未?
C6陪著你,保重身體啊

c6出左街幫我買M巾 佢回來後 先入院!

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

去急症室!保重!著多件有帽既衫呀!

伯爵府

排出來多吾多血 我吾記得, 但應不多, 我感覺好似谷m排左舒服哂, 同埋我當時已在醫院, 因為知道自己吾妥, 你如自己行得走得就去醫院, 真係流好多血就call 白車。

我當時留院一星期, 都流左幾日血.

首頁
12345...10

尾頁

跳至