影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

好抱歉,喺我心目中,河智苑係佢老婆,我亦都容納唔到河以外嘅其他女人做彬彬另一半或做對手戲,我自己除外

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kcm 發表於 18-4-20 18:32
咁耐都未!咁可能朴要考慮喎

我覺得90% 係架喇

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 18-4-21 14:35
你最想佢拍志文?

都係

寶石宮

jutau 發表於 18-4-22 20:07
好抱歉,喺我心目中,河智苑係佢老婆,我亦都容納唔到河以外嘅其他女人做彬彬另一半或做對手戲,我自己除外 ...

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kcm 發表於 18-4-20 18:32
咁耐都未!咁可能朴要考慮喎

朴剛剛棄咗一套,扮下嘢都要諗下先接套新嘅

但咪話我小人之心,我覺得佢係要同彬彬拍先棄前一套囉

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

竹兒 發表於 18-4-23 11:23

但咪話我小人之心,我覺得佢係要同彬彬拍先 ...

同意!佢接之前個部可能都以為彬彬都接

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-4-22 20:13
我覺得90% 係架喇

原來仲未定女角架

琥珀宮

jutau 發表於 18-4-22 20:07
好抱歉,喺我心目中,河智苑係佢老婆,我亦都容納唔到河以外嘅其他女人做彬彬另一半或做對手戲,我自己除外 ...

你講得好正呀啱聽呀,SG大結局最後果幕好難忘記,吉羅琳真係佢老婆金太實斬C我

寶石宮

竹兒 發表於 18-4-23 11:23

但咪話我小人之心,我覺得佢係要同彬彬拍先 ...
絕對係

寶石宮

ccdccl 發表於 18-4-23 12:51
原來仲未定女角架
朴小姐話考慮緊. 我話佢扮野, 根本流晒口水

寶石宮

ccdccl 發表於 18-4-23 12:57
你講得好正呀啱聽呀,SG大結局最後果幕好難忘記,吉羅琳真係佢老婆金太實斬C我:j ...
我係彬彬老婆

寶石宮

confirmed

【#朴信惠# 确定与 #玄彬# 共同出演tvN烧脑神剧《#阿兰布拉宫的回忆#》】
《阿兰布拉宫的回忆》以一套价值连城的AR扩增实境游戏为主线,讲述了在以西班牙南部的古城为背景所模拟出来的电子城市中,僵尸们逆袭的故事……
朴信惠剧中饰演旅社老板郑熙珠,因为梦想成为顶级吉他手来到西班牙留学,却因父亲突然去世背负起了一家人的生活,郑熙珠开始了各种打工,但即使如此,她也没有放弃对吉他的热爱,希望有天重新回国开自己的吉他工作室。
玄彬剧中将饰演具有天才游戏开发能力的工学博士、投资公司代表刘振宇,他出差前往西班牙,投宿在了郑熙珠(朴信惠)的旅社中,被卷入了一连串神秘事件中。
该剧由《W两个世界》、《九回时间旅行》、《仁显王后的男人》编剧宋大允执笔,《秘密森林》导演执导。

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-4-23 13:20
朴小姐話考慮緊. 我話佢扮野, 根本流晒口水

Confirm咗啦,等你滅朴呀!

男爵府

htts 發表於 18-4-23 15:47
confirmed

【#朴信惠# 确定与 #玄彬# 共同出演tvN烧脑神剧《#阿兰布拉宫的回忆#》】

我想睇彬彬啊⋯⋯苦瓜真係接咗,吾襯囉

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yukocyc620 發表於 18-4-23 16:09

...
佢唔好用DOCTOR果個瘦樣LOOK呀!

琥珀宮

confirmed

我今日一入來look下就confirm左女主,好似夾定咁嘅

琥珀宮

...

係度見到你,好親切的感覺

琥珀宮

confirmed

其實套劇好似冇love line的,邊個做都唔緊要啦最緊要見到你老公啫

寶石宮

竹兒 發表於 18-4-23 15:50
Confirm咗啦,等你滅朴呀!

十大酷刑侍候

寶石宮

...

睇啦。 我都極唔like 女主

首頁

尾頁

跳至