自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

珍珠宮

回覆樓主

中三用SPI
幻想下就。。。。

複式洋房

回覆樓主

我囡小四已經唔想用,我迫佢用埋學期尾,小五買過個

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

中學比佢自己選,如果我選都只會買黑色系列
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

回覆樓主

中三自己揀喇

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

spi連小學生都認為小學雞至用,中三肯用真係堅過石堅
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

個書包有無咁長呀條帶
中三應該上唔到膊

大宅

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

個仔中三做父母走去買SPI,唔好玩啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我大鄉里, 乜SPI係小學先用?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

父母同個仔好大代溝呀!!
對父母都好脫節吓 !!!!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

中三好大個,一定俾人笑,咁大個有自己主見

伯爵府

回覆樓主:

中三

珍珠宮

回覆樓主

中三仲要阿媽買書包?

想唔俾人笑都難

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

帶埋佢一齊去買。跟住你畀錢咪得囉
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

果對父母無年青過 ??

陰公豬喇 dede

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

子爵府

我都唔會用, 中三已經自己買書包

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

至愛朱古力 發表於 18-3-5 14:31
中學生邊有人用護瘠書包
乜原來係護脊, 都話我大鄉里啦
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

首頁
12345...9

尾頁

跳至