影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Pollyowen 發表於 18-3-16 17:09
不過落警局換衫時俾人話光洙好高, 唔好自悲定咩, 韓國警察太高唔好嗎? 有d唔明
...

我都唔明

仲有果個警察好慘。明明佢同partner係救人嘛
點知大肆報導佢地on duty飲酒

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 18-3-16 17:07
終於有人陪我睇啦! 佢地成日響度5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 ...

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-3-16 14:28
係? 如見到, 話聲我知呀, 孫女神果套都想睇
我都話擔心票房啦,希望呢個週末衝刺下 孫女神同soso嗰套雖然票房冠軍,其實都唔係好好

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

菲比108 發表於 18-3-16 17:56
我都唔明

仲有果個警察好慘。明明佢同partner係救人嘛

成東日似係好嚴謹,冇人情講咁

瑪瑙宮

coo1068 發表於 18-3-16 17:41
嗰啲師父好吾想睇

睇新一集,金牌運動員,成班後生仔好睇

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Pollyowen 發表於 18-3-16 18:52
睇新一集,金牌運動員,成班後生仔好睇

今晚睇

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Heymanma 發表於 18-3-16 18:49
我都話擔心票房啦,希望呢個週末衝刺下 孫女神同soso嗰套雖然票房冠軍,其實都唔係好好 ...

呢d 片實票房一般 我覺得似d 間場電影咁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 18-3-16 17:42
尋日BTOB演出唱SOMEDAY時音樂出錯, 攪到恩光同昌都冇得昌, 恩光個樣好攪笑, 你有冇睇返呀?
炫植同佢去完叢 ...

sure有啦,但佢地都淡定,peniel 即時rap返,可能佢地哂黑左,所以覺得瘦咋

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

mcyw888 發表於 18-3-16 22:18
sure有啦,但佢地都淡定,peniel 即時rap返,可能佢地哂黑左,所以覺得瘦咋
...

幾時返來

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 18-3-16 22:19
幾時返來

明天,成日唔記得問d肥皂ok嗎?

象牙宮

mcyw888 發表於 18-3-17 08:09

Ok

伯爵府

mcyw888 發表於 18-3-17 08:09

未用呀!

珍珠宮

htts 發表於 18-3-16 20:58
呢d 片實票房一般 我覺得似d 間場電影咁
電視劇只是爛尾,但聽講電影還要爛,碎濕濕,左拼右拼

呢啲小品拍得好睇都會收得,好似你搬水同事套電影都賺大錢,票房就快可以超過昇基嗰套

寶石宮

Heymanma 發表於 18-3-17 16:22
電視劇只是爛尾,但聽講電影還要爛,碎濕濕,左拼右拼

cheese 我見到吳小姐已

同事好叻 但唔會拍劇喇

珍珠宮

htts 發表於 18-3-17 17:27
cheese 我見到吳小姐已

同事好叻 但唔會拍劇喇
你同事公司係大電影公司,當然同佢鋪嘅都係行電影路
以佢嘅外形,拍電視劇會有啲限制

寶石宮

Heymanma 發表於 18-3-17 18:57
你同事公司係大電影公司,當然同佢鋪嘅都係行電影路
以佢嘅外形,拍電視劇會有啲限制

你又講得啱

瑪瑙宮

回覆樓主

星材拍師父仲要飛去第二度拍,咁323仲要黎香港,324又要去泰國,咁咪好忙飛黎飛去

象牙宮

Pollyowen 發表於 18-3-18 19:53
星材拍師父仲要飛去第二度拍,咁323仲要黎香港,324又要去泰國,咁咪好忙飛黎飛去

你跟佢飛返轉

翡翠宮

Pollyowen 發表於 18-3-18 19:53

泰國延遲左啦,辛苦c

翡翠宮

coo1068 發表於 18-3-18 20:20
你跟佢飛返轉

佢黎hk, 唔駛飛

首頁

尾頁

跳至