夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

探完細路訓覺半夜入房搵老公 發現他玩緊電話 摸下他 他話好攰 兩點啦 訓啦
第二早發現用過的紙巾...點解老婆系屋企五掂她 要DIY...個心好五系滋味

瑪瑙宮

因為搵老婆要攪興佢先入到, DIY 全程自己控制. 一間女人最興又話攰第日先咪掃晒興.

男爵府

熱血勳章

回覆 Kaka1227 的帖子

紙巾裏的會唔會只是痰或鼻涕咋?

別墅

citybus 發表於 18-3-9 09:35

紙巾裏的會唔會只是痰或鼻涕咋?

我直接向他提出了 他冇否認!

別墅

Nancy20090615 發表於 18-3-9 09:27
因為搵老婆要攪興佢先入到, DIY 全程自己控制. 一間女人最興又話攰第日先咪掃晒興. ...

他的借口都系果些 費事叫醒你之類(emoji)(emoji)

男爵府

Kaka1227 發表於 18-3-9 10:00
他的借口都系果些 費事叫醒你之類(emoji)(emoji)

你之前有無成日拒絕過佢?

別墅

jwy2 發表於 18-3-9 10:13
你之前有無成日拒絕過佢?

系他拒絕我多 我基本上都配合!
他條腰系成日腰痛幾...

瑪瑙宮

Kaka1227 發表於 18-3-9 10:00

你地已經無性定點? 係咪之前你好多時話攰第日先, 但拖到無左影, 到佢靠自己 DIY , 你又不是味兒了?

男爵府

Kaka1227 發表於 18-3-9 10:20

可能佢腰痛想同你做時要用力,你唯有試d 體位係唔洗仍點做腰力。

別墅

Nancy20090615 發表於 18-3-9 10:25
你地已經無性定點? 係咪之前你好多時話攰第日先, 但拖到無左影, 到佢靠自己 DIY , 你又不是味兒了?

...

一個月都有兩三次左右...一半我撩他先,但其實我知他耐五耐都會DIY,而我婚後又大食左,所以會五够,心裡五平衡

大宅

我都是咁呀... 同路人呀!
我真是接受唔到,,,,好傷心!

還要...佢知道我好想搞.. 佢都會答我"明天一定搞你"
此句"明天一定搞你".. 可能可以連續講4-5日
我已經好失望..

別墅

angel88baby 發表於 18-3-9 10:30

我都是咁呀... 同路人呀!

系!一系就話前幾日五系先搞完,好似逼他交功課甘

別墅

jwy2 發表於 18-3-9 10:28
可能佢腰痛想同你做時要用力,你唯有試d 體位係唔洗仍點做腰力。

我已經經常騎馬仔...

大宅

一樣呀... 我已經放棄了..唔想自己咁 CHEAP

別墅

angel88baby 發表於 18-3-9 10:35

一樣呀... 我已經放棄了..唔想自己咁 CHEAP

我都有呢種cheap 左的感覺...
五明點解甘討厭 男就婚前大需求 女就要成為人地老婆後 超五平衡

珍珠宮

Kaka1227 發表於 18-3-9 10:20
咁會唔會就係佢腰痛,但係又想要,驚表現唔好,所以情願自己黎呀?男人既自專心...我都係最近先發覺對佢地黎講真係超級重要.....

瑪瑙宮

Kaka1227 發表於 18-3-9 10:29
一個月都有兩三次左右...一半我撩他先,但其實我知他耐五耐都會DIY,而我婚後又大食左,所以會五够,心裡 ...

佢腰有問題愛愛的動作會幾吃力, 我自己扭親腰果幾日做乜都好辛苦.

一个月都有兩三次, 又唔算好少, 你有無用下手手口口, 咁佢腰負荷就唔使咁大喇.

別墅

lovelykitty 發表於 18-3-9 10:40
咁會唔會就係佢腰痛,但係又想要,驚表現唔好,所以情願自己黎呀?男人既自專心...我都係最近先發覺對佢地黎講 ...

我都甘安慰自己...但個心都系好舒服,最難受系會覺自尊心受損 覺得自己對他冇吸引力 覺得他五愛我了

大宅

真是一樣呀.... 我們真是同路人呀
佢還會睇 AV 呀.. 我想爆佢

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至