論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Jinius 發表於 18-3-17 11:36
似呀,我工人出去著熱褲 背心 see through, 但佢又肥又矮 不過胸大 成日show 胸 覺得自己好靚 不過年紀唔 ...

唔怪得唔想同我放假返工啦 原來有好路數 佢鐘意放平日 好嘔心 返黎仲要湊我果仔

複式洋房

細姐姐 發表於 18-3-17 11:33
湾仔有好多酒吧,有好多cheap cheap 鬼佬,你去行個圈就明白
我之前印姐就係個個星期放假去做生意,明白嗎 ...

你點發現佢去做生意

子爵府

Jinius 發表於 18-3-17 11:36
似呀,我工人出去著熱褲 背心 see through, 但佢又肥又矮 不過胸大 成日show 胸 覺得自己好靚 不過年紀唔 ...

有market,夠cheap, 夠姣就ok,cheap 鬼taste 好難理解
我隻印,都係40幾,又矮,又瘦,滿面班,都有market

你去泰國,都會見到好多鬼,拖住件做得佢亞媽,嘅泰婆啦!

子爵府

Jinius 發表於 18-3-17 12:05
你點發現佢去做生意
我之前開post 講過
留意到佢逢星期一,晾條黑色lace , 有两隻粉紅色蝴蝶T back, 知佢發姣

無意中㩒佢電話,睇相簿,好多同鬼佬攬錫相,仲有工人只著住bar 同under 嘅相,影依d 相做乜?!

跟住揾機會睇佢whatsapp, 明白晒!

同人講價,约地點,問隻鬼要幾多hours

複式洋房

細姐姐 發表於 18-3-17 12:22
我之前開post 講過
留意到佢逢星期一,晾條黑色lace , 有两隻粉紅色蝴蝶T back, 知佢發姣

(emoji)(emoji)(emoji)好污糟

複式洋房

細姐姐 發表於 18-3-17 12:22
我之前開post 講過

我都要留意下我家隻肥豬先

首頁

尾頁

跳至