親子旅遊

跳至
[泰國] 埃航飛BKK  

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

JASMINEBB 發表於 18-3-15 12:14
上網睇埃航兒童餐好差
同國泰一樣, 唔會差, 亦唔太好

子爵府

回覆樓主

我都啱啱訂左8月中出發,真係好平呀

男爵府

JASMINEBB 發表於 18-3-15 12:12
我都岩岩訂左農曆年埃航飛BKK機票, 以前坐開泰航, 不過今年泰航實在太貴了! ...

係喇。。。現在訂泰航2019年新年機票都咁貴(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

回覆樓主

有無講中文客服電話?

男爵府

回覆 seaheart88 的帖子

請問是否星期一至星期日都有機去泰國(BKK)?
每天只有一班機香港19:50去

泰國,一班機泰國14:25回香港?

瑪瑙宮

大廚勳章

winkylau 發表於 18-3-16 10:57
回覆 seaheart88 的帖子

請問是否星期一至星期日都有機去泰國(BKK)?

一三五
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

安安太太 發表於 18-3-14 21:10
我都剛係官網訂了下年新年1/2至6/2,頭先用apps俾唔到錢,開番部電腦先攪掂俾錢,我兩大兩細,已經揀埋位 : ...

我剛買 1/2 至 6/2 4大人 $6232. 用 VISA 比唔倒錢, 後來用 MASTER 就比倒.

大宅

晚上 10 點先到曼谷, 你們會選擇住那裡?

瑪瑙宮

大廚勳章

moon88 發表於 18-3-16 16:05
晚上 10 點先到曼谷, 你們會選擇住那裡?

你會唔會去芭堤雅或者其他地區先。。。

如果唔會梗係出曼谷嘅酒店啦。。。10點攞完行李其實唔係太夜。。Call車出去好快。。曼谷又唔會成日搬酒店。。。所以我唔會考慮喺機場附近瞓。。。直接出曼谷市區酒店。。如果旺區咁大把嘢食未收檔
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

回覆樓主:

啱啱都响官網買左, 新年初二去, 初七返, 2大2小, $5332, 連位都揀埋, 真係好低

大宅

我上星期都買咗八月飛, 真係好抵, $5xxx一家四口, 因為會去芭堤雅, 所以到達後會喺機場附近住一晚先
welcome to my blog http://hk.myblog.yahoo.com/michell-diary

大宅

poonsansan 發表於 18-3-17 23:46
啱啱都响官網買左, 新年初二去, 初七返, 2大2小, $5332, 連位都揀埋, 真係好低
...

我也剛訂了年三十晚去,初七返
2大2小 $5300

男爵府

回覆樓主

我尋晚都見,新年黎講真係超筍價。

伯爵府

我買既時候無一個選項係劃位,見e ticket 寫seat no.是check in required,請問係咪要等36小時check in時間內才可劃位呢?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

abinayams 發表於 18-3-18 12:26
我買既時候無一個選項係劃位,見e ticket 寫seat no.是check in required,請問係咪要等36小時check in時間 ...

唔洗,你打去香港office劃就可以,可以劃晒來回程,不過佢寫字樓得一男一女,個女仔係講英文,要好有耐性打先得。我係搵個女仔劃重叫佢send埋email比我.
明天會更好~~

男爵府

我買既時候無一個選項係劃位,見e ticket 寫seat no.是check in required,請問係咪要等36小時check in時間 ...

可以用個reservation code 登入官網自己劃位

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

poonsansan 發表於 18-3-17 23:46
...
真係平得過份! 如果初三有機就好喇
放下自在

侯爵府

bobobetty 發表於 18-3-18 11:08
我也剛訂了年三十晚去,初七返
2大2小 $5300

今早也訂了,不過未決定去,六月再決定出吾出飛,霸住先

男爵府

download埃航個apps
入你個booking ref number就可慢慢揀位啦
好方便,隨時入去換都得

男爵府

我都喺官網買,完全唔見有揀位,之後download 埃航apps,輸入reservation code就可自己揀位了,你試試

首頁
12345...6

尾頁

跳至