親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

horsebabymum2 發表於 18-4-22 21:42
請問他有10人車嗎

有呀!10人車好似sgd180

大宅

回覆樓主

10人要SGD 240 喎
7人都要SGD 180

wcpcelia    發表於 18-4-23 14:36

大宅

Ed_eddie 發表於 18-4-23 12:14
10人要SGD 240 喎
7人都要SGD 180

要坐細7人車先SGD 160

大宅

pomanlife 發表於 18-3-31 10:44
有呀!Lxxxs包車服務很好,SGD75/程,來回150

請問係咪 Lxxxx Gxx?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

jj301 發表於 18-4-23 14:31

係呀!

男爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

麻煩你可唔可以pm個司機資料比我。謝謝!

大宅

pomanlife 發表於 18-4-23 17:58
係呀!

請問可否pm 包車資料給我?

大宅

可否PM包車資料,thx

別墅

jj301 發表於 18-4-23 14:31

可否給我包車聯絡資料?

複式洋房

pomanlife 發表於 18-3-31 10:44
有呀!Lxxxs包車服務很好,SGD75/程,來回150

請問可以給我包車資料嗎?Pls PM, thank you

洋房

可以給我包車資料嗎?THX A LOT

子爵府

Finana 發表於 18-4-1 13:24
我睇咗天氣得嗰日係晴天! 所以先諗住一日玩曬兩個樂園, 請安排後幾日但我見到有雷雨, 想請問去完legoland ...
請問如果我兩大兩小,15歲&8歲,legoland兩個樂園值得去嗎? 因為我得3日full day,1日去環球,諗緊去唔去埋legoland,包車的話預1個半鐘車程夠嗎?另外,如果Vivo行去環球要行幾耐? 謝謝

複式洋房

豬仔mama 發表於 18-5-1 18:52
請問如果我兩大兩小,15歲&8歲,legoland兩個樂園值得去嗎? 因為我得3日full day,1日去環球,諗緊去唔去埋 ...

15同8歲岩去環球影城開心好多,legoland玩的大部分太細個啦!環球影城好多野睇,玩都玩唔晒。。。 你有冇睇我條片呀?Legoland有咩玩? 睇片> https://youtu.be/B5IwvsmcVOQ

環球影城 Part1 https://youtu.be/0B-yTn9KUak
環球影城part2 https://youtu.be/OIWUPI1LLNw

子爵府

Finana 發表於 18-5-1 18:59

15同8歲岩去環球影城開心好多,legoland玩的大部分太細個啦! ...
有呀,有睇呀,好正嘅分享環球影城我必去,只係睇下會唔會去埋legoland

複式洋房

豬仔mama 發表於 18-5-1 19:29
有呀,有睇呀,好正嘅分享環球影城我必去,只係睇下會唔會去埋legoland ...

多謝你的支持! 剛剛出咗第5集, legoland我覺得你小朋友嘅年紀不適合去一來車費來回各樣太貴,寧願去水上樂園仲好玩。>可試去wild wild wet 水上樂園

子爵府

Finana 發表於 18-5-1 19:45
多謝你的支持! 剛剛出咗第5集, legoland我覺得你小朋友嘅年紀不適合去一來車費來回各樣太貴,寧願去水上 ...

ok唔該哂,放多啲片呀,我會繼續支持

子爵府

Finana 發表於 18-5-1 19:45
多謝你的支持! 剛剛出咗第5集, legoland我覺得你小朋友嘅年紀不適合去一來車費來回各樣太貴,寧願去水上 ...

係喎,想問你,Vivo行去環球難行嗎,要行幾耐?

複式洋房

豬仔mama 發表於 18-5-1 20:41
係喎,想問你,Vivo行去環球難行嗎,要行幾耐?

由vivoCity行到聖淘沙需十分鐘,入環球影城都要5至10分鐘, 條路都有少少嘢睇嘅, 沿著海旁行非常容易搵,好多人都是同一個方向行, 係小朋友行下停下所以我諗都要20分鐘內

複式洋房

豬仔mama 發表於 18-5-1 18:52
請問如果我兩大兩小,15歲&8歲,legoland兩個樂園值得去嗎? 因為我得3日full day,1日去環球,諗緊去唔去埋 ...

唔記得答你,如果legoland 要1個半鐘車程順的話,是可以到的。 我在市中心出發到legoland上次試過,需要90分鐘就到了!

子爵府

Finana 發表於 18-5-1 22:33
唔記得答你,如果legoland 要1個半鐘車程順的話,是可以到的。 我在市中心出發到legoland上次試過,需要90 ...

唔該哂妳呀

首頁

尾頁

跳至