親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回

有沒有人已計劃好來緊EASTER 假期去上海迪士尼玩呢? 編好行程未? 大家可入來分享一下.

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yuenngai2001 發表於 18-3-15 12:21
有沒有人已計劃好來緊EASTER 假期去上海迪士尼玩呢? 編好行程未? 大家可入來分享一下.
...

plan 緊,然後發現迪士尼星期四都計半高峰價錢。攪到我需要取消酒店改住浦東長d,然後後段日子系浦東去返浦西我,因為個邊既酒店唔cancel得

大宅

認識瑞士牛牛第一回

leng1999 發表於 18-3-15 12:33
plan 緊,然後發現迪士尼星期四都計半高峰價錢。攪到我需要取消酒店改住浦東長d,然後後段日子系浦東去返 ...

我plan 了29/3 -2/4 出發,已訂好機票&酒店!會住兩晚Toy story hotel, 2 晚住雅居樂萬豪酒店!

wcpcelia    發表於 18-3-17 09:07

大宅

yuenngai2001 發表於 18-3-15 12:45
我plan 了29/3 -2/4 出發,已訂好機票&酒店!會住兩晚Toy story hotel, 2 晚住雅居樂萬豪酒店!
...

請問妳喺邊度訂酒店?

大宅

認識瑞士牛牛第一回

jj13579 發表於 18-3-15 13:07
請問妳喺邊度訂酒店?

Ctrip and Agoda

大宅

http://www.baby-kingdom.com/foru ... 810&fromuid=2055022

KLOOK (有1日門票及2日門票)同 KKDAY(有1日門票) 都有上海迪士尼電子門票賣

KLOOK平日2日門票價錢是
成人HK$761
Child (100-140CM) HK$560

另外 KLOOK HK 滿$1200 有優惠碼

大宅

認識瑞士牛牛第一回

tungchingkai 發表於 18-3-15 15:33
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&;goto=findpost&ptid=19284804&pid=317899810&fromuid ...
Cannot open??

大宅

yuenngai2001 發表於 18-3-15 14:10
Ctrip and Agoda

Thanks

伯爵府

我報到!去四日三夜,第一日中午機,所以第一天去到都係食下野。

第二三天去豫園,七寶老街果D行下食下。

我臨走果日因為成晚上7點幾機,所以當天會去迪士尼行下。
有老有B,所以志在入去行下睇一兩個表演。

我地住Pullman
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

大宅

認識瑞士牛牛第一回

唔係怪獸 發表於 18-3-15 16:29
我報到!去四日三夜,第一日中午機,所以第一天去到都係食下野。

Thanks for yr sharing!

男爵府

唔係怪獸 發表於 18-3-15 16:29

玩完迪士尼過浦東機場近

wcpcelia    發表於 18-3-17 09:07

男爵府

回覆 tungchingkai 的帖子

乜滿1200有優惠碼咩, 我剛訂了, 但唔知有

男爵府

我訂2/4-3/4日去廸士尼, 係KLOOK買2日票.
我係1/4到上海, 5/4返香港

大宅

認識瑞士牛牛第一回

甜姐兒 發表於 18-3-15 17:06
我訂2/4-3/4日去廸士尼, 係KLOOK買2日票.
我係1/4到上海, 5/4返香港

2 days 貴嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yuenngai2001 發表於 18-3-15 12:45
...

我住novotel clover, 離迪士尼一個站

珍珠宮

yuenngai2001 發表於 18-3-15 17:10
2 days 貴嗎?

我系3-4/4去迪士尼,請問klook 系最好價系嗎?你是否買¥761既飛?

珍珠宮

tungchingkai 發表於 18-3-15 15:33

開唔到,請問優惠碼幾號

男爵府

回覆 leng1999 的帖子

係, 2日票, 761元

別墅

畀面勳章

...

我同你好似,27/3~1/4,3晚toy story, 2晚雅居樂萬豪,全部ctrip訂

27號夜機,28~29玩迪士尼,klook買2日票

30號去科技館,睇馬戲
31去南京東西路,豫園,外灘行下
1號黃昏機,去七寶行下

別墅

畀面勳章

甜姐兒 發表於 18-3-15 17:04
回覆 tungchingkai 的帖子

乜滿1200有優惠碼咩, 我剛訂了, 但唔知有

【抵抵抵!賞櫻&全線旅遊活動 滿$1200即減$120】
日韓櫻花季就到,係時候做足準備!喺KLOOK訂好行程同交通就冇有怕,即日起預訂全線旅遊活動滿$1200,輸入優惠碼「SAKURA120」即減$120!

首頁

尾頁

跳至