想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

missbochu 發表於 18-3-16 18:06
大家好啊, 我初次報到, 一月開始睇中醫調理身體, 月經有時唔太準, 希望下半年努力可以做到媽媽
中醫師叫我C ...

想問下jm你之前amh有幾多啊?

大宅

大家好啊, 我初次報到, 一月開始睇中醫調理身體, 月經有時唔太準, 希望下半年努力可以做到媽媽
中醫師叫我C ...

香港生殖醫學中心係診所黎 ,有生殖科醫生,可以問下1600包唔包講報告,一般生殖科醫生consultation 都要1000蚊。我係旺角d診所驗過千幾蚊唔包醫生講報告。
叫天不應

大宅

中醫師叫我C ...

我幾年前都係香港生殖醫學中心驗 但$1600應該唔包醫生費 見醫生要多$1000

大宅

我都係去佐敦

大宅

Babiesclub 發表於 18-3-16 23:31
我睇仁安,今朝去左抽血,化驗費$1050

想問問你係睇開定係walk in去抽?埋單只係$1050有冇其他費用?我都想 walk in 淨抽 AMH , thanks

複式洋房

ss1120 發表於 18-8-25 18:12
想問問你係睇開定係walk in去抽?埋單只係$1050有冇其他費用?我都想 walk in 淨抽 AMH , thanks
...

我係睇開既,係醫生叫我驗,唔係walk in,化驗費$1050冇其他收費,到下次覆診時醫生會講解返。如果你係walk in,最好打電話去問下姑娘先。

大宅

Babiesclub 發表於 18-8-26 11:59
我係睇開既,係醫生叫我驗,唔係walk in,化驗費$1050冇其他收費,到下次覆診時醫生會講解返。如果你係wal ...

Thanks

別墅

回覆 AikoMok 的帖子

37.1 pmol/L
ref. range: 21.9-67.9

首頁

尾頁

跳至