懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位媽媽 如果自己個小朋友 已經9歲
之後小朋友問老公個朋友識唔識捲脷
個朋友就問佢識唔識狗飲水 咁小朋友就做比佢睇 個位朋友就好開心喎 首先,狗飲水係佢哋嘅眼中係色情 粗俗一句叫奶系。
再為一個屋企人見到咁 嬲係咪正常呢?
雖然佢唔係我個囝 但由細湊到大 自己都陀緊一個
教小朋友咁做得到自己嘅快樂?
我嬲我覺得好正常 佢個朋友仲要話乜x嘢教壞姐?自己諗x多咗咋? 我老公叫佢講翻聲對唔住 佢仲話無啦啦講乜x對唔住 嬲乜x嘢姐 關我乜事 癡線

我想知道各位媽媽會點?想知到底我自己太執著定嬲係應該

複式洋房

回覆樓主:

叫你老公遠離佢

複式洋房

YUK774 發表於 18-3-16 23:08
叫你老公遠離佢

我都有投訴過 佢話由細識到大 唔想咁

伯爵府

回覆樓主

果個朋友弱智加三級、咁咪唔好見lo,你老公自己見lo,無謂成家人去見佢ja其實

大宅

Ming116 發表於 18-3-16 22:18
各位媽媽 如果自己個小朋友 已經9歲
之後小朋友問老公個朋友識唔識捲脷
個朋友就問佢識唔識狗飲水 咁小朋 ...

比著我會嬲。咁低能嘅嘢叫個9歲小朋友做,仲覺得自己無問題。就算當佢真係普通講嘅狗飲水,我都唔得!點解要扮隻狗?傻嫁佢,又唔見佢自己做。仲要狂爆粗,已經知道佢係乜嘢人。我以後一定唔會出席有佢任何活動!一d禮貌都無!睇佢似d咸濕佬,講慣左咸濕嘢,先唔覺有咩問題,問題在佢對住個只有9歲嘅小朋友講!

大宅

回覆樓主

九唔搭八,叫你老公遠離佢啦

複式洋房

Ming116 發表於 18-3-16 23:15
我都有投訴過 佢話由細識到大 唔想咁

甘你應該反問反你C6,甘你應為你朋友有冇問題,如果佢話講笑佢朋友份人係甘,你咪同佢講佢可以向一個9歲小朋友講以啲說話,甘同輩一齊咪仲難聽,無為拖低自己質素

複式洋房

回覆樓主:

哩d人仲會有朋友?細個0個時大家心智未成熟咩野都講咩野都玩,明白既,而你老公就黎成為爸爸,應該要為重要既野諗先。
個個人仲要覺得自己無問題,真系好不知所謂。

子爵府

回覆樓主

怪怪地咁,戀童?就算唔係,都要小心呢啲人

水晶宮

回覆樓主:

甘粗鄙既人我會遠離,尤其係小朋友

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

真係d茄人,可以唔見就咪見佢喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主

呢個世界係有d低級人,盡量遠離啦!

我有個本來都幾親的親戚,嫁左個粗人,教個五六歲的仔賭錢同講粗口,我無見佢好多年lu
大事化小, 小事化毛.........

首頁

尾頁

跳至