自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

水晶宮

如果冇细路!飛佢啦!

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

Rachemama 發表於 18-3-18 18:31
(emoji)(emoji)(emoji)我好希望我捱到 呢段時間我野又食唔落 逼自己食又想嘔 開開下會一諗起佢就喊 好難過 ...
jm頂住,我未必明你感受,但知道呢段時間你一定度日如年,捱過呢段日子,等時間沖淡,你就會見到曙光!回想返之前日子,你會好慶幸自己無傷害自己,因為你已經覺得唔值得為d咁既人傷害自己。

琥珀宮

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

哇!原本你果件咁垃圾,送都唔要啦!早走早着

男爵府

Rachemama 發表於 18-3-18 16:27
我真係好難過 上星期先同我xx完 仲去完買傢私
開開心心咁 過幾日佢同我講離婚 話佢變左心
我好失望 好傷心 ...

唔好記掛住佢啦,向前看,加油

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

回覆樓主

男人已經變咗心,喊完一場咪算囉!點都要重新出發,為啲小朋友好好生存落去

侯爵府

之前我6299鬧翻嗰陣99又係係我面前喊過話點解前一晚62同佢XX過之後第二日會變成第二個人咁,啲男人性同愛分得好開架。如果唔係點解有咁多SP同雞既存在。

大宅

laisausau 發表於 18-3-18 19:52
祝你早日清醒,绝對唔好食回頭草~時間可以治癒一切,個仔等賤男&小三小四五六七照顧啦,馬上斷零用錢~ ...
绝對唔好食回頭草

珍珠宮

畀面勳章

唔知你的過去。最不能勉強的是感情,我們無能力要求一個唔愛我們的人愛上我們,正如我們唔會愛上一個我們唔愛的人一樣。既然你有愛一個人的能力點解唔用來愛自己和愛身邊愛你的人呢?珍惜自己。

大宅

tofutofutofu 發表於 18-3-18 16:50
佢今日因為小三放棄你,他日亦同一原因放棄小三,你應該開心,甘既垃圾亦有人接收
...

贊成,你應慶幸你甩難。俾你跪到佢回頭又點,佢一定有下次,到時你會更痛,聽李蕙敏嘅活得俾你好啦。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 月餅勳章

Rachemama 發表於 18-3-18 16:27
我真係好難過 上星期先同我xx完 仲去完買傢私
開開心心咁 過幾日佢同我講離婚 話佢變左心
我好失望 好傷心 ...

jm 活得比佢好,祝福妳

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

變左心嘅人,留住都廢。
正如變壞左嘅食物,仲咩要擺入口。

傷心難過完,就要比自己重新開始新生活。要加油,好好愛惜愛護自己。

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

回覆樓主

佢提出離婚 反而令你死心
佢唔講但一直搞搞震 你會更痛苦!

重新出發 加油
我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

珍珠宮

回覆樓主:

叫你放下, 別再想他那是不可能的事. 為了死心不如大膽的約他出來, 問個清楚, 問他是什麼時候同小三開始的? 什麼時候不再愛你的? 如果一心想與你離婚的為何又買傢俱? 這是什麼心態? 等他一一告訴你聽, 聽懂了,明白了,你就更加死心放手了!

但是你做為他床邊的一個女人,怎麼連一點點的蛛絲馬跡都沒發現呢?仔細想想是什麼時候開始的,不可能加幾次ot就搭上。

珍珠宮

flori 發表於 18-3-18 21:16
之前我6299鬧翻嗰陣99又係係我面前喊過話點解前一晚62同佢XX過之後第二日會變成第二個人咁,啲男人性同愛分 ...

有時我也很深思這個性愛的問題, 上bk後真的懂得要愛自己在先, 雖然我們現在還很恩愛, 但也怕有這麼突然的一天, 所以凡事以自己開為先。

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

樓主堅強點、人係為自己而活、向前看
祝福你一切安好

大宅

回覆樓主:

時間係最好嘅良藥,加油!
其實你老公對你又唔係好,所謂好愛好愛只係掩飾自己接受唔到被拋棄,完全無心理準備失去呢個人,你細心唸,其實你老公只係一個背叛你的賤人,當你n年之後再唸番自己咁冇尊嚴去求呢個賤人, 直情會想撼頭埋牆

別墅

mln 發表於 18-3-18 22:05
叫你放下, 別再想他那是不可能的事. 為了死心不如大膽的約他出來, 問個清楚, 問他是什麼時候同小三開始的? ...

佢唔肯再見我了
其實諗返起佢成日收電話等等 真係有跡可尋 跡係我太信任佢

首頁
34567...11

尾頁

跳至