[售] 迪士尼樂園大人門票2張 $450@ 可升級 - 二手市場 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

二手市場 今日: 205|主題: 2332136

[其他] [售] 迪士尼樂園大人門票2張 [email protected] 可升級

複式洋房

國民生產總值:203

迪士尼樂園大人門票2張
[email protected] 可升級
只限平日入場
即日樂園買票交收(實票)
如有興趣,可pm 或whatsapp 96380780
謝謝

2 Disneyland tickets
[email protected]
Can upgrade to Annual Pass on the date you entry
Valid on weekdays only
Just need to pay the tickets fee directly to Disneyland on the date you go.
Please pm or whatsapp 96380780 for details.
Thanks.

王國熱話
中移從化卡收到SMS停機提示
4月想買蘋果橙,會好食嗎?
2尺半兒童床,各位淘寶達人有無推介
剛攞左支付寶轉賬18元禮卷

複式洋房

回覆樓主:

up...

複式洋房

回覆樓主:

up...

複式洋房

回覆樓主:

up...

複式洋房

回覆樓主:

up...

複式洋房

回覆樓主:

up...

大宅

國民生產總值:3621

回覆樓主:

想4/4要一張成人迪士尼可升級門票,另有小童票嗎?

複式洋房

[email protected] 發表於 18-4-2 15:25
想4/4要一張成人迪士尼可升級門票,另有小童票嗎?

已回覆

大宅

國民生產總值:2118

回覆 Alice.Chan 的帖子

請問升級銀咭幾錢?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.