親子旅遊

跳至
[其他] Asia miles

首頁

尾頁

別墅

Asia miles 個電話實在太難打了。令人失望(emoji)

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

全世界也只想做貴客生意,係咪 diamond members先?

最佳方法就係 cut咗佢

面對d貴客,每年俾咁多錢 cx賺,我小薯仔只能忍

公爵府

babytt2 發表於 18-3-20 12:40
全世界也只想做貴客生意,係咪 diamond members先?

最佳方法就係 cut咗佢
AsiaMiles 係全世界最難換機票嘅 mileage program

我有好多朋友以前儲開 AM,而家都一個一個放棄,寧願比貴 d 飛得轉折 d 都幫襯日航,CX 真係好失敗。我老公以前飛得多,係 diamond member,服務好 d 同埋換機票容易 d,而家轉左份工唔使飛,佢都話要儘快 fing 晒 d 咪數,趁仲有少少 privilege 嘅時候,有咩機票快 d 換定,以後就唔再坐 cx 了

wcpcelia    發表於 18-3-20 18:49

子爵府

咁我唔簽嗰張asia mile MasterCard啦

別墅

回覆樓主

留言可能唔知幾多日先回怎至唔回。真差

珍珠宮

回覆樓主:

無論幾差,都大把人去儲

別墅

回覆樓主

係長響無法打入!

wcpcelia    發表於 18-3-21 08:20

洋房

edleweiss 發表於 18-3-20 11:20
Asia miles 個電話實在太難打了。令人失望(emoji)

太多人儲, 只會愈來愈難, 未開始的要考慮清楚喔

侯爵府

回覆樓主

最衰係hotline 逼你留言,我有時間等都唔比我等,留完言又唔覆
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

男爵府

長響就再打過, 打到有得聽音樂為止

試過大清早(6點前)起身打, 個幾鐘就有人聽

訓教時間以外我諗起碼兩三個幾鐘?

上網有人教SEND EMAIL換飛, 但我驚到佢得閒覆時個位都無左

大宅

回覆樓主:

如果唔洗domestic轉機, 直接起website換

珍珠宮

回覆樓主

今晚3am 打啦

伯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主

我外國用star alliance ,可以換到Business international 玩3個地方全B class total 7程飛機
比起AM係超易,我比咗千幾蚊稅
d分又唔會expire
我香港朋友成日話一張香港日本都唔容易

首頁

尾頁

跳至