親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

問佢quote價, 我2大1小, 來回SGD 160, 七人車, 想問下各位, 係咪3 人都照俾7座? 定就算5坐都係呢個價?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

soscho 發表於 18-3-20 11:35
問佢quote價, 我2大1小, 來回SGD 160, 七人車, 想問下各位, 係咪3 人都照俾7座? 定就算5坐都係呢個價? ...

我兩大兩小都係80/程
放下自在

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

五人車, 收我SG80一程

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

回覆樓主

五座一樣係SGD80一程來往新加坡同新山,睇螢火蟲就有分七座同十座,7人車SGD130,10人車SGD180。

複式洋房

回覆樓主

Can you please pm Louis contact to me?

大宅

JKTT 發表於 18-3-20 19:08
Can you please pm Louis contact to me?

可以pm個contact俾我嗎?Thx

大宅

回覆樓主

請問這司機是華人嗎? 想要佢聯絡資料,謝謝。

大宅

回覆 jj301 的帖子

我下星期三出發了,麻煩請pm Louis 的 contact 給我丫。感謝!

伯爵府

cattz288 發表於 18-3-20 17:05
我兩大兩小都係80/程
麻煩你可以比Louis contact我嗎? 謝謝!

複式洋房

回覆樓主

請問是否給我Louis contact ? Thank you !

首頁

尾頁

跳至