自由講場

跳至

首頁
12345...18

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 18-3-20 22:36
我聽過!係大陸酒店

好恐怖

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

creambb 發表於 18-3-21 00:00
我好細膽每次去旅行住酒店都超驚,唔敢瞓又瞓得唔好會發惡夢,其實如果住酒店萬一遇到,應該點算好
...

我就好唔慣、會成日醒、因為會聽到怪聲

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 18-3-21 08:05

我就好唔慣、會成日醒、因為會聽到怪聲:t ...

你有冇陰陽眼的?

水晶宮

pomanlife 發表於 18-3-20 21:37
已經共存左喇,大家磨合左各不相干

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tsung 發表於 18-3-21 08:18
你有冇陰陽眼的?

我而家無架!
但聽到,以前細個見到,係我媽講番我知我見到

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

stagea 發表於 18-3-21 08:28
我而家無架!
...

我聽到見到聞到哇

琥珀宮

pomanlife 發表於 18-3-21 08:29
我聽到見到聞到哇

咁強勁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

李露眉 發表於 18-3-21 08:22

其實周圍都有啦,返工既地方一樣有,避唔到咁多既

子爵府

回覆樓主

以前住西環好猛,夜晚好似開party咁,有人煮飯洗碗沖廁所睇電視,一起身行出去就無晒聲,晚晚如是。

有一晚半夜我見我媽坐喺度喊,無反應,無乜瞳孔,我叫我細佬起身,我細佬狂推我媽,我媽都無反應,淨係望住個電視喺度喊,仲話好慘好陰功。
個電視就播緊無節目嗰個圖形畫面,長嘟嗰個畫面,但我望到個圖形竟然變左方型,嚇到我同細路即係衝返入房乜都唔理。
第二日我媽又正常無野,但我唔敢問佢。
而家諗返起,點解我會唔理我媽咁低能,如果真係有乜事,我就咁無左個媽咪了。

彩鑽殿

stagea 發表於 18-3-21 08:29
咁強勁

最近有個大陸親戚走左,問佢家人幾時辦事,佢家人回覆話「依家辦緊」,當時傍晚六點幾,睇左個msg之後就聞到強烈燒衣紙味,但街上望過,冇人燒衣拜神

用戶要求終止服務

stagea 發表於 18-3-21 08:28
我而家無架!
...

聽到都好驚喎

用戶要求終止服務

pomanlife 發表於 18-3-21 08:29
我聽到見到聞到哇

彩鑽殿

願我能 發表於 18-3-21 08:31
以前住西環好猛,夜晚好似開party咁,有人煮飯洗碗沖廁所睇電視,一起身行出去就無晒聲,晚晚如是。

有一 ...

西環真係好猛,有年9月重陽嗰日夜晚坐車經過,街上好多穿著花卜卜旗袍既女士係度行,有啲仲上左巴士

日月水火    發表於 18-3-22 16:47
CurryCheng    發表於 18-3-21 16:36

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

pomanlife 發表於 18-3-21 08:36
西環真係好猛,有年9月重陽嗰日夜晚坐車經過,街上好多穿著花卜卜旗袍既女士係度行,有啲仲上左巴士 ...

上巴士有無入錢嘅動作?有無揾位坐?

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

彩鑽殿

11B 發表於 18-3-21 08:38
上巴士有無入錢嘅動作?有無揾位坐?

會在下層坐低

公爵府

回覆樓主

家父都見到
佢見到慣曬
通街都係
話無乜特別
但叫佢講多d又唔肯

琥珀宮

pomanlife 發表於 18-3-21 08:33
最近有個大陸親戚走左,問佢家人幾時辦事,佢家人回覆話「依家辦緊」,當時傍晚六點幾,睇左個msg之後就聞 ...
好驚喎...飄左過嚟

大宅

回覆樓主

留毛

首頁
12345...18

尾頁

跳至