自由講場

跳至

首頁
34567...18

尾頁

大宅

毛~

大宅

回覆樓主

我唔知自己有無陰陽眼,但有好多02野發生過我身上,細細個就有!

大宅

試過半夜三間去猛鬼勝地探險
係屋內隱約聽到有個女人係度唱5,60年代既舊歌
同行朋友冇一個聽到, 事後聽番錄音都聽唔到
但我好肯定自己係聽到

大宅

pomanlife 發表於 18-3-20 21:06
見過有個白影囉

我都見過
白色輕飄飄係度飛

大宅

正!繼續繼續

水晶宮

藍星人民 發表於 18-3-21 11:45
回覆 muimui1013 的帖子

相張好得人驚..

我都想講,嚇死

男爵府

畀面勳章

sfchu.b 發表於 18-3-20 19:52
我無陰陽眼但好鍾意聽鬼怪野
share一下先, 試過同friend噢門酒店(好舊3星)過夜,間房超黑完全伸手不見五 ...

我無陰陽眼,不過有以下經歷。
中學夜晚發現買漏文具要落街買,返到樓下搭時,得我同隔離屋阿乜生二位。咁好明顯架直上啦。
我住頂樓的,你知細路時一定企門口等打開門衝出去嘛,咁我就係咁喇。
唔知去到幾樓,我聽到有對父子對話,個小朋友同佢老豆講【爸爸我要食】。
我好自然望吓後面,唔望都好望咗嚇死我,架咪就得我同阿乜生囉,痴鬼線邊度揾父子呀!
我好記得我個心好似就跳出嚟,門一開我就嘭嘭聲衝返屋企,阿爸仲以為我俾人跟蹤。

後記,阿媽問過阿乜太,叫佢問吓阿乜生,結果阿乜生話咩都聽唔到。

下次講下集。

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

水晶宮

pomanlife 發表於 18-3-21 13:12
通常都會寫左仙人個名,同埋燒衣時唔好篤篤篤,一陣篤爛比佢地既「物品」
...
我就係無寫.........我個次白燒,我仲買左幾白蚊,
俾D 35識7既鬼搶左...........................

子爵府

cinda72. 發表於 18-3-21 00:06
我冇陰陽眼,但起碼見過超過10次以上
其實冇咩特別,佢都唔想比你見到

係唔係日頭都見到架? 希望你唔好再見到佢地la

禁止訪問

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

日本成 發表於 18-3-21 11:26
我阿婆果時入咗醫院,佢話半夜三更見到有個女人坐係窗邊,行埋去問個女人做咩坐係到,個女人答佢⋯⋯我等人 ...

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

applepanman 發表於 18-3-21 14:32
我都見過
白色輕飄飄係度飛

有啲好清楚,連衣著都好清楚,人形

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Steveston 發表於 18-3-21 14:00
可以透露多啲嗎?

陰界和天界都有各自「空間」,我們不能過界,不能透露太多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

……

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

crystal媽咪 發表於 18-3-21 21:00
有陰陽眼,好多時12點至12點15分我出生段時間,我會成日都會感覺到有靈異事件

去完洗手間個水喉自己開咗, ...
我仔一樣有陰陽眼,佢不是這時段出生,但『羊水』剛好是這時段穿⋯⋯

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

pomanlife 發表於 18-3-21 13:14
西環應該有個「地獄之門」,仲猛,佢哋可以日日出來開p ...

用戶要求終止服務

願我能 發表於 18-3-21 08:31
以前住西環好猛,夜晚好似開party咁,有人煮飯洗碗沖廁所睇電視,一起身行出去就無晒聲,晚晚如是。

有一 ...

甘啱,我又係西環....

細個嗰時住嗰間屋,成日都feel到佢,又見過,成日冇覺好訓,到我自己結婚搬左,就無lu.....

我吾係陰陽眼.....

別墅

push

首頁
34567...18

尾頁

跳至