懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

乖BO媽媽 vs WONG家....呢兩間邊間好呢? 有冇JM order過? 又有相可以睇睇呀?

複式洋房

taijimui 發表於 18-3-21 14:28
乖BO媽媽 vs WONG家....呢兩間邊間好呢? 有冇JM order過? 又有相可以睇睇呀?

試下祖祖媽,岩岩食左兩星期,上門煮的,飯菜新鮮又好味!姨姨人又好!仲每日都有炒米茶包!

複式洋房

呢個係我個陪月姨姨煮既,佢地都有菜單,但姨姨會黎煮飯前問你有冇咩忌口唔食,之後按照佢地公司菜單或自己私伙菜式煮比你食,我仲成日點餐(emoji)(emoji)(emoji),鍾意食咩就叫佢再煮!佢仲有湯,甜品同炒米茶,每日都煮足咁多,我每日都要同老公一齊食先食得晒,不過我係小產既小月餐,冇食足一個月,所以冇坐足月咁多補品,但陪月姨姨都係我惡哥清晒燉左兩隻烏雞比我!超好人!我係包買餸既,唔知月子餐咁計,佢有三種,我建議最普通月子餐就ok,之後大補時飲滴雞精同家人煲野就好足夠!強烈推薦我的姨姨:英姐!

複式洋房

我訂過王家,好0K!都叫多款選擇。
我下午一個人多數食炒飯加碟菜!夜晚同老公一齊食就三餸加盒飯。

首頁

尾頁

跳至