興趣嗜好

跳至

首頁
12345...29

尾頁

侯爵府

回覆樓主:

侯爵府

saupig 發表於 18-3-23 01:28
註:請留意,有驚嚇成份!有心臟問題者/情緒問題者慎入!

因為有樓主要求,為方便大家追睇,所以特別將我 ...

留毛,追

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆樓主

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Wingwingm 發表於 18-3-23 07:06
似主君的太陽情節

[/smile講開又係喎,

寶石宮

2023年兔年勳章

saupig 發表於 18-3-23 01:30
4)基本上,我識既人/地方/接觸既物件有靈異野既話,我通常會知道,一係即時有唔好既反應,一係訓覺中會見 ...

大宅

回覆樓主

樓主你有無試過發夢自己識飛呀?

大宅

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

信則有,不信則無
呢個世界好多嘢都解釋唔到
所以我留條毛先

伯爵府

珍珠宮

好彩樓主吳係我中學同學,因我契妹同我同校,有陰陽眼,某次發生某事比訓導捉左,見埋家長,契媽同訓導解釋契妹有陰陽眼見到果啲野,訓導吳夠契媽講就好嬲,鬧返契媽話世界上根本無鬼,如果你兩母女再話有鬼就帶你地睇精神科,最後記左契妹兩個缺點,一個係打同學,一個係不尊重師長(堅持陰陽眼得罪左佢)

大宅

笑得好勳章

好恐怖,人頭睇到我內心打佐個冷震

大宅

flowerboo 發表於 18-3-23 09:55
樓主你有無試過發夢自己識飛呀?

都有架,但我只覺得個D係發夢啫,無咩特別,覺得同02無關

大宅

donuthk 發表於 18-3-23 10:32
好恐怖,人頭睇到我內心打佐個冷震

人頭部份既個隻野,遲下講既夢,佢都仲會出現,繼續留意

大宅

回覆樓主

再來!旅行篇!

6)有一次去韓國旅行,第二日住山頂滑雪場既酒店,通常去旅行,我都會開1-2盞燈訓覺,個晚我訓訓下覺得個身幾重下,我抬起頭望左望,見到小孩身型,扒在我身上訓(我近視既,除左眼鏡,遠少少既野都好濛),之後我再訓低繼續訓(因為我女同我訓既(當時7歲),所以我以為係佢),之後我掃下佢個背脊,掃下佢個頭,再摸下佢隻手,摸摸下心諗:咦?隻手咁大隻既?我即刻再抬頭望,點知佢就成個跌左落床側邊(我左邊),我即刻在枱頭攞返眼鏡帶(我以為個女跌左落床),點知望落地無人,而我女仲係張床(我右邊)訓左埋牆邊,我即時拍醒老公,叫佢開晒所有燈,陪到我訓左,佢先再訓,但一定唔可以熄燈!佢陪我經歷左咁多,雖然我未講咩事,但佢已知咩事,到第日離開左個出,我先同佢地講發生咩事!

大宅

Wingwingm 發表於 18-3-23 07:06
似主君的太陽情節

有D咁既樹,好在我唔係好似佢咁,無時無該都見到,如果唔係都會幾慘,遲下我會有講所謂既(芭蕉精.....其他既精等等.........既事,仲有其他好多,例如投胎轉世...........等等)有興趣就繼續留意!

子爵府

回覆樓主

多謝分享

公爵府

我信!因為我成日有夢到太嫲

大宅

Angel_Rose 發表於 18-3-23 10:27
好彩樓主吳係我中學同學,因我契妹同我同校,有陰陽眼,某次發生某事比訓導捉左,見埋家長,契媽同訓導解釋契妹 ...

我覺我,見到個D野,其實最好扮見佢唔到,做咩要打同學咁傻呀?仲要同老師講因爲陰陽眼打人,咁又真係講唔過既,都唔可以搵咁既藉口,如果個個打人都搵咁既藉口,咪死得人多?如果殺左人,話見到佢被上身,所以殺左佢?有時靈界有靈界既規管,有緣或會相見,有D可能只係經過,有D只係貪玩,有D係攞你債等等,有因果亦可能要還,只需記住,唔好有害人既心.........

男爵府

lm

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

saupig 發表於 18-3-23 01:28
註:請留意,有驚嚇成份!有心臟問題者/情緒問題者慎入!

因為有樓主要求,為方便大家追睇,所以特別將我 ...
又會唔會你唔記得食藥呀??

首頁
12345...29

尾頁

跳至