親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有没有人打算復活節去?之前收到官網email門票有八折及買2大送1小。

而入住legoland就1日正價票可玩2日,但酒店email回覆小童冇得送要買票

其實好似官網扺啲,但官網我入2大又冇問我有没有小童,如果我選埋一小童又要收费的

請問你哋買左未?

複式洋房

回覆樓主

我未買,諗住去到legoland 酒店先買

侯爵府

fghjkl 發表於 18-3-23 13:40
有没有人打算復活節去?之前收到官網email門票有八折及買2大送1小。

而入住legoland就1日正價票可玩2日, ...

2 days combo 冇買2送1的,只有1 day pass才有,
我計過,如果住酒店又玩兩日的話,俾一日錢買2days pass, 就算小朋友要俾$,都抵過買2送1

子爵府

katrinamama 發表於 18-3-23 19:27
2 days combo 冇買2送1的,只有1 day pass才有,
我計過,如果住酒店又玩兩日的話,俾一日錢買2days pass, ...

sorry! 請問如何得知2日票沒有買2送小?我揾吾到呀,請指教

侯爵府

fghjkl 發表於 18-3-23 23:51

sorry! 請問如何得知2日票沒有買2送小?我揾吾到呀,請指教

我用手機在百佳promotion link 再上官網, 見到

別墅

fghjkl 發表於 18-3-23 13:40

而入住legoland就1日正價票可玩2日, ...

其實,我計過分開一日買theme park, 一日買水上樂園,仲平過買two-day combo.

偉大的淘宝仲平過官網同百佳優惠

wcpcelia    發表於 18-3-24 17:20
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

totem 發表於 18-3-24 09:15
其實,我計過分開一日買theme park, 一日買水上樂園,仲平過買two-day combo.

偉大的淘宝仲平過官網同百 ...

3月28日到新山
3月29—30日去legoland
住就住Hilton double tree
我帶住五歲仔去
有無興趣一齊去legoland?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

侯爵府

淘宝可靠?

子爵府

因為我试過那邊天氣太不稳定,時晴時暴雨,所以上次去都係,玩左—陣水就雷暴close所以我們穿返T恤在面就去玩机動遊戲,到放晴又返去玩水,免得浪费時間,我們打算落机就去,所以只有一日加幾粒鐘時間

子爵府

katrinamama 發表於 18-3-24 08:45
我用手機在百佳promotion link 再上官網, 見到

我揾下先thx

別墅

katrinamama 發表於 18-3-24 10:20
淘宝可靠?

上年去新加坡都係淘宝
你睇下有些賣家係淘宝放底deposit
一旦你向淘宝投訴
成立後
淘宝會退返俾你

我自己去澳門,新加坡都係淘宝買
你自己考慮

別墅

fghjkl 發表於 18-3-24 10:40
我揾下先thx

百佳優惠係無two days combo
plz see link: https://goo.gl/JKCKmY

子爵府

totem 發表於 18-3-24 11:24
百佳優惠係無two days combo
plz see link: https://goo.gl/JKCKmY

明白了!我就算再上官網睇都吾見買2送一,可能只是收到email先有相相片的優惠

男爵府

totem 發表於 18-3-24 09:17
3月28日到新山
3月29—30日去legoland
住就住Hilton double tree

請問您會住一晚Legoland嗎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

如果小朋友細, 半日water park就夠, theme park可玩1.5day
放下自在

別墅

LLMan 發表於 18-3-25 21:10
請問您會住一晚Legoland嗎

無呀,因為我自己一個人帶個仔,唔想轉酒店
我住哂希爾頓

男爵府

totem 發表於 18-3-26 07:33
無呀,因為我自己一個人帶個仔,唔想轉酒店
我住哂希爾頓

哦,因為我都諗緊暑假一帶兩去,所以取下經先,未試過自由行

男爵府

2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

我28,29會係legoland,我都想知係咪check in 買one day ticket,就可以free upgade 2day combo

子爵府

fdcm 發表於 18-3-26 09:01
我28,29會係legoland,我都想知係咪check in 買one day ticket,就可以free upgade 2day combo ...

係!上面是酒店回比我的email截圖

複式洋房

回覆樓主:

搭車問題,想4月4日去,仲未買票, 好苦惱兩大三小搭咩車去 ? 我問完包車成千一蚊包車好貴呀 。。。 請問到時 有冇其他選擇比較方便 ? 另外, 見到 bengsengtravel網站有 環球影城同legoland都平啲, 有冇人買過呢間係香港網站? 覺得星加坡嗰個景點都好貴有冇人買個k look個聖沙淘套餐,包幾項景點套票? 唔好意思咁多問題!

首頁

尾頁

跳至