少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

阿囡平時係乖的 ,但其他同學約埋去,我唔俾她去,佢話我到到都唔俾佢去,party room 又俾,你地小朋友有無去呀?好煩惱

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

去唱k好正常.係正常活動.點解唔比佢去?

伯爵府

回覆樓主:

只要唔密集去街,我會比

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 baba930 的帖子

我被阿女去。佢不是時常去,只会考完試先会約同學去

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

間中去, 無問題喎!!

男爵府

baba930 發表於 18-4-3 08:51
阿囡平時係乖的 ,但其他同學約埋去,我唔俾她去,佢話我到到都唔俾佢去,party room 又俾,你地小朋友有無 ...

我自己做女時,雖然唔係話出嚟wewe wetwet,但落bar,落k 都耐不耐有去,自問見過/遇過一d 經歷,雖然唔係話有咩事發生過,但有d 都刻骨銘心,呢d 事我都有同亞女提過,我亦同佢講,我無事,唔係因為我聰明識避,而係我好彩,但運氣呢樣無人知幾時有,所以希望佢記住。

入番正題,我小朋友之前都有要求同同學唱k,我唔比佢去呀,佢亦是咩原因我唔比,但佢都有講佢真係好想去,我都有d 心軟(同時都驚佢偷偷地去),就同佢講,如果某男同學去,我就比佢去,因呢個男同學,我會叫佢陪我女出入k 房,我女話ok 無問題。。而到最後,佢哋去唔成,我仲放心。不過呢,其實我由亞女好細時,都有帶佢唱k,而我亦覺無以前咁雜。

男爵府

佢唔開心左半日,最近同她傾計,媽咪好驚你學壞,一同同d壞人識左,就好難離開佢地,可能係今癡住你,然後阿囡話你唔俾我去karoke都無野啦!都有小小安慰,真係唔知現在的karsoke是怎樣樣的!因為常常見到有d10歳的女仔,跟住d男仔又食煙又粗口,真係有d驚,等她再大小小就放心d

禁止訪問

子爵府

我都好想唱K呀... 唱下歌有咩問題呢?
如果唔係唱到天昏地暗,間中一次半次,咪俾下佢去囉

洋房

香港地唱K場無咩問題既, 學樓上話一次半次,咪俾下佢去囉!

水晶宮

回覆樓主:

我呢幾年只去唱k lunch, 係非常正經、安全, 實惠。好多c9 都去唱K lunch. 如中学生日頭去唱k , 我唔会say no.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

中學生久唔久一次,大白天進行,我覺得無問題,我會比。

禁止訪問

水晶宮

回覆 baba930 的帖子

K LUNCH好多C9去唱架,如果夜晚我就真係唔比.....
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

複式洋房

叫她男朋友一齊去,看實她

複式洋房

回覆樓主

宜加karaoke partyroom好安全的,最緊要同行嘅朋友係信得過

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

我女成日同同學去唱k lunch,仲返黎話抵食夾大件
我就覺得學唔學壞,唔係果一次半次去k場,係視乎佢平日同咩人玩
K場日抖正氣好多,夜左多人飲酒就雜d

首頁

尾頁

跳至