親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

ioi 發表於 18-4-19 23:54
唔好意思, 再想問吓餐飲方面. 你有冇試過晚餐buffet? 質素如何?
剛打去問咗探索家酒店自助早餐都幾貴, 大人 ...

你講果間係龍雲軒,full buffet。

我去過芊彩餐廳,半自助早餐。
有高飛狗出來每枱客人影相。

伯爵府

Lqueenie 發表於 18-4-15 18:20
其實價錢同舊年差唔多,減返送的餐卷仲平左少少,係早左幾個月出promo,舊年8月去完,剛再訂今年8月再去
...
我考慮緊, 但張$250餐券, 不能與訂房時的2大免1小優惠、免加一優惠同時使用, 食早餐又唔用得.
請問你哋多數係用張餐券直接換佢嘅指定美食, 定係去邊間餐廳食?

食dinner buffet 你哋係去好萊塢酒店米奇廚師餐廳, 定係另一間? (係咪有另一間呢?)

請問早餐唔食自助/半自助嗰啲, 在咖啡廳散叫的多選擇嗎? 差不多貴嗎?

伯爵府

hellohellojenny 發表於 18-4-20 07:58

你講果間係龍雲軒,full buffet。
thx! 問咗酒店, 佢話平日冇卡通人物.

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ioi 發表於 18-4-20 10:57
我考慮緊, 但張$250餐券, 不能與訂房時的2大免1小優惠、免加一優惠同時使用, 食早餐又唔用得.
請問你哋多數 ...

我同屋企人仲考慮緊,我地成15人,buffet都要5千,所以可能去芊彩食晚餐

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

請問你哋多數 ...

舊年影的,咖啡廳早餐

侯爵府

ioi 發表於 18-4-20 10:58
thx! 問咗酒店, 佢話平日冇卡通人物.

我4月頭去,都係平日,不過可能復活節學校假期所以有高飛出來影相。

ioi    發表於 18-4-20 22:26
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

侯爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

Lqueenie 發表於 18-4-20 15:09
我同屋企人仲考慮緊,我地成15人,buffet都要5千,所以可能去芊彩食晚餐

迪士尼buffet真係好貴,一家三口book翠樂庭自助晚餐都要$1,7xx,好啦諗住豁出去啦,點知勁爆囉,要排waiting

珍珠宮

雨嫣 發表於 18-4-20 18:44
迪士尼buffet真係好貴,一家三口book翠樂庭自助晚餐都要$1,7xx,好啦諗住豁出去啦,點知勁爆囉,要排waiti ...

翠樂庭仲貴,我講的5千已經係買2送1,慳左4位小朋友價錢

侯爵府

Lqueenie 發表於 18-4-20 19:22
翠樂庭仲貴,我講的5千已經係買2送1,慳左4位小朋友價錢

咁你應該係講緊米奇廚師餐廳自助晚餐第一輪,我今日打去問過,佢話得一個米奇廚師公仔企係出面同賓客影相,唔會入餐廳,不過就有好有唔好啦,好嘅係可以靜靜地食,唔好嘅係得1個卡通人物

珍珠宮

雨嫣 發表於 18-4-20 19:29
咁你應該係講緊米奇廚師餐廳自助晚餐第一輪,我今日打去問過,佢話得一個米奇廚師公仔企係出面同賓客影相 ...

咁即係唔入去食buffet都可以影相?

侯爵府

Lqueenie 發表於 18-4-20 20:14
咁即係唔入去食buffet都可以影相?

咁我又無問清楚喔

珍珠宮

雨嫣 發表於 18-4-20 20:15
咁我又無問清楚喔

唔緊要,我地多數都唔食buffet架喇

伯爵府

Lqueenie 發表於 18-4-20 15:11
舊年影的,咖啡廳早餐
謝謝資料! 咖啡廳早餐又好似“削”咗啲喎, 份量好似好少咁嘅! (雖然我哋都細食)
但半自助免加一都228@, 唔係好捨得呀!

大宅

回覆 Lqueenie 的帖子

如果想係探索家酒店晚餐,雲龍軒中菜我覺得幾好。我早前入住lunch食芊彩,dinner就雲龍軒。

珍珠宮

lavender~cat 發表於 18-4-23 21:52

如果想係探索家酒店晚餐,雲龍軒中菜我覺得幾好。我早前入住lunch食芊彩,dinner就 ...

中菜岩62 99,等我睇下先,謝謝

珍珠宮

回覆樓主:

1800蚊一晚早餐唔包,淨住有d貴,一日三餐入面食都幾貴

大宅

wingyee_ma 發表於 18-4-9 13:42
謝謝回覆
我都覺得探索家可能好d

Can I use my husband's membership card to get fast pass while he is not in the park?

公爵府

lavender~cat 發表於 18-4-23 21:52

如果想係探索家酒店晚餐,雲龍軒中菜我覺得幾好。我早前入住lunch食芊彩,dinner就 ...

係呀雲龍軒唔錯。又唔算好貴。兩大兩小埋單唔駛$700 都好夠飽,味道又好。都ok.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

garfielddog 發表於 18-4-9 14:20
而家迪士尼出左個7-8月暑假入住酒店既promotion, 可以去望下呀~~
最抵係7月1日去住呀 ...

謝謝報料

伯爵府

請問你哋多數 ...

250餐卷早餐都唔得?咁一定要walk in 餐廳先用得?我 book 暑假,只加左 dinner buffet,諗住早餐用餐卷

首頁

尾頁

跳至