親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

yuyu.c 發表於 18-4-20 16:34
我個人比較享受好唔好玩, 唔洗型唔型, 不過SB就方便D, 唔洗拎咁多野.
哈哈, 呀女就係因為型想試的
我就唔敢 lu, 腰骨傷過唔可以再跌 ... 驚老骨頭頂唔住 ...

男爵府

熱血金章 王國教室勳章 畀面勳章

cocolovebaby 發表於 18-4-20 16:11
咁平既,我問出年初六去大人要1399,小童1199, 每個人加左$200(emoji)

請問你是幾多人?
我問初七初八,2大1小
大人1799
小童1599

禁止訪問

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

1213 發表於 18-4-20 16:42
我就唔敢 lu, 腰骨傷過唔可以再跌 ... 驚老骨頭頂唔住 ...
...

買定d護pat護手,真係跌到個pat痛。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cocolovebaby 發表於 18-4-20 16:11
咁平既,我問出年初六去大人要1399,小童1199, 每個人加左$200(emoji)

點解我問xmas佢反而話未出價錢咁奇怪?

珍珠宮

回覆樓主

韓國d 雪係冰,跌落去會傷d

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cocolovebaby 發表於 18-4-20 17:26
咁我唔清楚啦

你係whatsapp問? 邊個號碼?1023xxxx?

子爵府

我舊年係初四出發1199佢都話初一出發要1599所以我揀初四

子爵府

1213 發表於 18-4-20 16:42
...

我兩樣都唔玩 只係做阿四

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

yp26 發表於 18-4-20 17:34
我兩樣都唔玩 只係做阿四

如果唔係d細的,我諗我呢世都唔會想滑雪

依家跟住玩玩下,唔係為興趣,係想可以係山到幫佢地影相

子爵府

1213 發表於 18-4-20 20:27

依家跟住玩玩下,唔係為興趣,係想可以係山到幫佢地影 ...

我自已之前已玩過 玩過就得 興趣不大但見老公同阿仔又好鍾意所以都會照去學你話齋我哋咪去影相執頭執尾囉

子爵府

我同你一樣,滑都係為咗跟住D仔女
我上次跌底係起唔到身,好似隻反轉咗既龜

珍珠宮

cocolovebaby 發表於 18-4-20 17:48
Facebook啊,我初六出發,你呢?

原來我搞錯左公司

我係聖誕出發

子爵府

Lqueenie 發表於 18-4-20 17:19
點解我問xmas佢反而話未出價錢咁奇怪?
你有興趣大明?
大明好似幾多嘢玩,但我又去想去平昌鈎冰魚!

珍珠宮

happykk 發表於 18-4-20 21:33
你有興趣大明?
大明好似幾多嘢玩,但我又去想去平昌鈎冰魚!

近d嘛!唔駛坐咁耐車

我都係想去鱒魚節,所以睇定3間滑雪場價錢比屋企人揀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我相反, 好有興趣試下! 其實係我想玩多d 老公應該係亞四
放下自在

珍珠宮

yp26 發表於 18-4-20 21:11
我自已之前已玩過 玩過就得 興趣不大但見老公同阿仔又好鍾意所以都會照去學你話齋我哋咪去影相執頭執尾囉 ...

做女時跟團玩過,成團一齊學果d,玩得一陣,唔知係唔識著鞋定因為冇滑雪襪,總之好快就腳痛冇心機學

到自己早幾年帶細路搵敎練學,可能太貴,點都要正經滑下

依家叫跟到滑下,但跟唔到佢地滑足 3,4日,1,2日好盡 lu

首頁

尾頁

跳至