使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

個恆X銀行廣告每個post都彈出來,
整唔走又遮住曬JM們的回覆,
睇到火都嚟!
究竟可以點樣整走佢?

寶石宮

2023年兔年勳章

vlnz 發表於 18-4-17 02:59
睇到火都嚟!

無得攪

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

所有廣告都要自己按交叉,收埋佢。
我就成日都會唔小心篤咗入去睇到、冇曬數據……
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

回覆樓主:

除左唔上bk否則無法根治

不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

子爵府

crystal媽咪 發表於 18-4-17 08:11
...

我頭尾都被burn咗3G b(仲有2星期截數),平時成個月先用少於2Gb
不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

我成日心想鬥快篤入討論區,但一定唔夠廣告快

寶石宮

2023年兔年勳章

c9c99 發表於 18-4-17 08:21
我成日心想鬥快篤入討論區,但一定唔夠廣告快

試到點做可以快過廣告 請告之

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

x在邊度?我搵唔到嘅?
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

水晶宮

人地賣廣告都無可厚非嘅...

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

森永牛乳 發表於 18-4-17 08:17
除左唔上bk否則無法根治

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

vlnz 發表於 18-4-17 02:59
睇到火都嚟!
無呢的野,又点會有咁多野睇

侯爵府

crystal媽咪 發表於 18-4-17 08:11
...
找不到交义

侯爵府

20150618bb 發表於 18-4-17 15:35
無呢的野,又点會有咁多野睇

我明要有廣告,但是去到擾民地步,遮住曬個post,
睇唔到大家寫既野,
攪到人人冇癮上BK,都失廣告原意啦!我好少出post, 真是頂佢唔住才出呢個post求救。

麻煩BK的IT人唔好再出自殺式廣告!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

vlnz 發表於 18-4-17 16:04
我明要有廣告,但是去到擾民地步,遮住曬個post,
睇唔到大家寫既野,
攪到人人冇癮上BK,都失廣告原意啦! ...
笑......笑...............人在江湖,人地出得起錢,而我地又有個咁大地方.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

真係好Q煩

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,有關問題已通知技術部了解,不便之處,請見諒 !

首頁

尾頁

跳至