親子旅遊

跳至
[韓國] 唱won  

首頁

尾頁

子爵府

xxlalalaxx 發表於 18-4-19 01:43
琴日大使館163.3

真?

子爵府

想請問下係HSBC 換, 有冇話要咩ACCOUNT 先有0.0072 這個RATES? 因好似有d account (大客戶) 的rates 係靚好多...

男爵府

畀面勳章

happygirl_001- 發表於 18-4-19 10:06
想請問下係HSBC 換, 有冇話要咩ACCOUNT 先有0.0072 這個RATES? 因好似有d account (大客戶) 的rates 係靚好 ...

我得個普通匯豐戶口咋

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 xxlalalaxx 的帖子

無可能 $163.3 是否136.3 呀

子爵府

快樂鳥 發表於 18-4-19 11:54
回覆 xxlalalaxx 的帖子

無可能 $163.3 是否136.3 呀

一定是138,我在3月29日在滙丰分行換過,那段時間堅成兑换價只是约134.5,我都覺得意外

wcpcelia    發表於 18-4-19 19:20

子爵府

tracy0920 發表於 18-4-19 10:46
我得個普通匯豐戶口咋
唔該晒, 一陣LUNCH TIME 去問下先.....

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

fatboyL2 發表於 18-4-19 11:59
一定是138,我在3月29日在滙丰分行換過,那段時間堅成兑换價只是约134.5,我都覺得意外
...

我知(emoji)豐係138 、但其他JM 話現在明洞大使館163.3

子爵府

xxlalalaxx 發表於 18-4-19 01:43
琴日大使館163.3

已問咗朋友係人民幣

子爵府

快樂鳥 發表於 18-4-19 12:04
我知(emoji)豐係138 、但其他JM 話現在明洞大使館163.3

我估冇可能現在有163.3咁高,是否看错136.3?

侯爵府

happygirl_001- 發表於 18-4-19 12:03
唔該晒, 一陣LUNCH TIME 去問下先.....

今日在九龍灣滙豐換了,真的是0.0072 、即$138.8 個rate 真的好正

別墅

回覆樓主:

Del

子爵府

回覆樓主:

係咪一定要有匯豐戶口先可以唱到呢個rate?

侯爵府

shashamok 發表於 18-4-20 02:27
係咪一定要有匯豐戶口先可以唱到呢個rate?

普通戶口已經可以,他們在戶口扣數

大宅

回覆樓主

我今日問HSBC 0.0072
唔知當地禁機會唔會抵

我朋友4月初係韓國幫我唱,對135咋

子爵府

cfs 發表於 18-4-20 07:32
普通戶口已經可以,他們在戶口扣數

謝謝!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

快樂鳥 發表於 18-4-19 19:33
今日在九龍灣滙豐換了,真的是0.0072 、即$138.8 個rate 真的好正

啱啱去問, 個staff話佢地個bank rate好差, 135! 係咪間間唔同??
放下自在

大宅

回覆樓主:

請問聽日星期六有冇得唱?

侯爵府

cattz288 發表於 18-4-20 14:36
啱啱去問, 個staff話佢地個bank rate好差, 135! 係咪間間唔同??

Hsbc ?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

快樂鳥 發表於 18-4-20 14:41
Hsbc ?

係喎!佢講到係全港最差, 無理由會去佢地唱
放下自在

象牙宮

wendyau 發表於 18-4-20 14:40
請問聽日星期六有冇得唱?

多數無現鈔, 要預先打去留
放下自在

首頁

尾頁

跳至