1-3歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地同仔仔沖涼,仔仔21個月,有無開始5俾你搞小雞雞啊,我仔近來次次都5俾我掂,5知仲咩事,怕會不會係工人姐姐搞過他,變做咁,定我諗多左,係正常的表現?

別墅

popo5 發表於 18-4-17 15:43
你地同仔仔沖涼,仔仔21個月,有無開始5俾你搞小雞雞啊,我仔近來次次都5俾我掂,5知仲咩事,怕會不會係工 ...

我仔仔20個月大。依家每次一幫佢換片就即刻遮住jj,驚死俾我地睇蝕甘。。沖涼我都有去掂佢。但佢又無話太抗拒。。只係我地掂完佢又會去扯下。。

珍珠宮

咁樣亞?咁你觀察多幾次,睇下系乜情況

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

popo5 發表於 18-4-17 15:43
你地同仔仔沖涼,仔仔21個月,有無開始5俾你搞小雞雞啊,我仔近來次次都5俾我掂,5知仲咩事,怕會不會係工 ...

bb身邊啲人點灌輸這個重要身體部分的觀念?會否有關? 如老人家見到bb遲啲著片就話哎呀,醜呀! 咁小朋友咪學識要怕醜

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

又或者簡單啲諗,佢係咪怕痕

大宅

CTPIG 發表於 18-4-24 18:03
bb身邊啲人點灌輸這個重要身體部分的觀念?會否有關? 如老人家見到bb遲啲著片就話哎呀,醜呀! 咁小朋友咪學 ...

我地無特別點教,無講negative word , 我估係5舒服,我現在都係隔日抹,用手,5用紗巾,希望無敢5舒服啦,5抹,他就無野,一抹又係推

男爵府

popo5 發表於 18-4-25 19:28
我地無特別點教,無講negative word , 我估係5舒服,我現在都係隔日抹,用手,5用紗巾,希望無敢5舒服啦, ...

唔同時候呢? 如小便又肯俾人掂嗎?抹的手法? 利申,我仔都抗拒,但小便時我掂又俾,可能捽會大反應啲

首頁

尾頁

跳至