自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我張回鄉証是舊款的,但出年才到期,其實我需要换張新款証才上大陸,定仍可用舊款那張?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

JessMama 發表於 18-4-18 00:25
我張回鄉証是舊款的,但出年才到期,其實我需要换張新款証才上大陸,定仍可用舊款那張?
...

不用換! 可用到last date
放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-4-18 00:27

Thx. 咁就唔駛煩住

寶石宮

2023年兔年勳章

cattz288 發表於 18-4-18 00:27

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

...

用到last day先換都冇問題

水晶宮

回覆樓主

仍可用,我上星期重用緊,重可攪埋自助

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有效期內使用就可以

琥珀宮

...

記住係回港嗰日為last day,如果係返大陸但回鄉證last day,佢應該唔比你入境

大宅

...

多謝大家啊!

首頁

尾頁

跳至