潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

sakuraolivia 發表於 18-4-25 16:14
你朋友係咪做美容相關架

我自己都係
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

男爵府

yan1234567 發表於 18-4-25 16:17
想問下JM門係巴爾幹半島國家買到袋機會係咪好微?

好似好冷門嘅國家喎
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

男爵府

Manluilui 發表於 18-4-25 11:23
早兩個月在香港機場我老公睇緊皮褸,SA直接同我地講買件褸就有B/K/C offer.

唔出奇呀!佢一件皮褸都八萬,男裝又係比較少人買嘅, 出到Offer一啲都唔奇怪

大宅

oneonemama 發表於 18-4-25 18:40
我自己都係

咁岩今日係IG睇緊 facial 野(emoji)睇睇下個cushion 咁熟口面,又咁多橙盒(emoji)

大宅

回覆樓主:

一口氣追晒!勁正!! you are such a lucky girl 等你嘅戰利品大合照!

大宅

回覆 oneonemama 的帖子

好多靚嘢呀, 我見你閨蜜喺fb同ig都post咗好多靚相, 幾時有得睇全部戰利品呀

侯爵府

牛年勳章

金田媽 發表於 18-4-27 21:22

好多靚嘢呀, 我見你閨蜜喺fb同ig都post咗好多靚相, 幾時有得睇全部戰利品呀:zombi ...

係邊個ig? 我都想睇靚野。

大宅

FB見樓主同佢閨蜜都好靚女,又多收穫,好羨慕

男爵府

金田媽 發表於 18-4-27 21:22

好多靚嘢呀, 我見你閨蜜喺fb同ig都post咗好多靚相, 幾時有得睇全部戰利品呀:zombi ...

我會努力!返到公司真係忙到嘔血!
應該星期日可以出晒全部總結

男爵府

Meow_call 發表於 18-4-28 16:29
FB見樓主同佢閨蜜都好靚女,又多收穫,好羨慕

我閨蜜就確實係靚女,我就真係同靚女完全冇任何關係,四張幾,比到盡都係靚c9

大宅

oneonemama 發表於 18-4-28 16:58
...

thanks
除咗戒指, 頸鍊, cushion, tie, 張粉紅blanket, 我仲見到好多橙盒, 引死人咩

大宅

ggbwong 發表於 18-4-28 14:41
係邊個ig? 我都想睇靚野。

不如你問返樓主本人啦, 都係咁啱我閨蜜同我開心share先有幸見到

大宅

oneonemama 發表於 18-4-28 17:01
我閨蜜就確實係靚女,我就真係同靚女完全冇任何關係,四張幾,比到盡都係靚c9
...

做乜突然之間咁謙唧, 上個post明明你都肯認你係一個靚女嚟㗎

男爵府

金田媽 發表於 18-4-28 17:29
做乜突然之間咁謙唧, 上個post明明你都肯認你係一個靚女嚟㗎

你好衰架!做乜踢爆人喎
咁係我老公心目中,我確實係絕頂美女嚟㗎

侯爵府

oneonemama 發表於 18-4-28 16:58
...

期待你的總結,好想睇曬全部靚嘢呀

男爵府

回覆樓主

我和男神的約會
第二朝星期六晨早起身就即刻仆去機場上機,搭一個鐘頭內陸機去波爾多。
好彩酒店有得提早check-in。放低所有野就去同我嘅Bordeaux 閨蜜相見,食個午餐先。
之後就梗係去搵男神啦!其實我今次都係第一次見佢,高大靚仔㗎!但基於佢比我嘅嘢,實在係神一般嘅人先做到,所以稱之為男神
一去到就想去睇衫同首飾,出發之前波爾多閨蜜已經幫我同佢講要留對鞋同T恤。當然就仲有兩件鑽石首飾。
最好笑係閨蜜係咁叫佢拎個袋俾我睇,到試完晒首飾,佢就施施然行落樓下,再上來就當然係有一個大橙盒啦!
佢好搞笑,叫我要坐好,唔好跌落地下,又問我鍾唔鍾意電光藍,我心諗唔通係電光藍嘅b k?
佢一拎個袋出嚟,我當場呆左幾秒,佢仲話個袋係今日先收到。
天!k28 電光藍鱷魚皮!真係開心到痴鬼左線
仲未完架!咁我哋就再落樓下買下Twilly啦!
香港閨蜜就眼甘甘咁望住個Lindy 30 L3, display only。冇辦法,佢真係超級粉紅人!
我又膽粗粗咁問男神,係咪真係唔賣架?
佢仲搞笑:呢個係display 唔賣架!
咁我當然係失望嘅表情。
佢就再講:但係我入面有個全新嘅係可以賣
於是乎我閨蜜又多個Lindy 30!
同時間Bordeaux 閨蜜又呱呱嘈話點解佢仲未有Constance, 其實佢今次已經黎拎左一個上年做嘅SO, 又買左個Lindy 26 v4, 仲再訂造多個so B.
我就話佢:你咪咁貪心啦!不知幾多人羨慕想有個SO
男神就話:你鍾意,你都可以做㗎!
就係咁,我就可以做我人生第一個SO
但當日,我哋已經坐咗係個鋪頭四個半鐘,男神仲未食飯,所以我哋約星期二再去

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

點解唔影埋男神個樣

大宅

oneonemama 發表於 18-4-28 17:41
你好衰架!做乜踢爆人喎
...

講呢啲 咁直頭係美若天仙啦

大宅

oneonemama 發表於 18-4-28 18:11
我和男神的約會
第二朝星期六晨早起身就即刻仆去機場上機,搭一個鐘頭內陸機去波爾多。
好彩酒店有得提早ch ...

係呢, 今次你閨蜜SO揀咗咩

大宅

oneonemama 發表於 18-4-28 17:41
你好衰架!做乜踢爆人喎
...

hey, 細細聲話你知
我聽人講你C6同黎明幾似樣添

首頁

尾頁

跳至