潮流時尚

跳至
[其他] 歐洲奪H攻略  

首頁
45678...24

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

多謝分享

男爵府

skywalker05 發表於 18-4-19 14:38
好同意!!

在FSH個個都將H掛哂上身,驚死個Sa睇唔到你用緊呢個牌子。見到大媽由頭到腳H哂,又如何!? s ...

Exactly, 太高調,太刻意其實係睇得出嘅!
反而英國比我嘅感覺就有少少唔同。
而家趕住起身搭車去outlet,之後慢慢再同你地分享
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

男爵府

回覆樓主

Btw, 呢隻錶全球得六隻, 佢係no.3, 俾個遊戲大家, 估下係幾多錢?

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

子爵府

Susugarbabe 發表於 18-4-19 14:52
呢條好靚呀!知唔知幾錢呀?

我唔知吖,我喺IG見到。其實h fine jewellery 係幾靚的

子爵府

回覆樓主

留毛毛學嘢
我5月去倫敦,希望可以有收穫

wcpcelia    發表於 18-4-19 17:43

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

支持正能量,睇靚野

子爵府

回覆樓主

唔好意思呀一一媽
騎劫下你個post先
因為我嚟緊會去copenhagen同Stockholm
我想問下其實係咪歐洲每間h都唔會喺星期六日返貨架?
因為我依家先發現原來我係喺星期六日一呢三日喺Copenhagen
而我見好多人都話Stockholm H係無袋咁滯
所以我諗緊好唔好將copenhagen同stockholm嘅行程調一調
我唔想空手而回呀(not BKC)

男爵府

回覆 oneonemama 的帖子

I was shown one last year, it was roughly £42500.

侯爵府

oneonemama 發表於 18-4-19 00:01
大家覺得隻錶靚唔靚呀?
到左harrods h shop

This watch is nice, quite special

男爵府

Ms_Phoebe 發表於 18-4-19 19:00
This watch is nice, quite special

我send咗相問我老公, 我老公都話靚, 不過主要原因係佢又買咗新嘅玩具

男爵府

回覆樓主

Outlet 直播:
Valentino

侯爵府

Queenie1028 發表於 18-4-18 23:25
知唔知點解德國難買B of K? Not sold to tourist ? 我年尾會去德國,也想試下尋B and K
...

我上次去Frankfurt 嗰間,第一次去買左5xxx euro non leather items, 同個sa 都溝通得好happy, 我話想搵B or K, 問左幾次,佢話冇可能係Germany 買到,叫我試Italy , Paris 機會大d for tourist, 我估佢地淨係賣比local 熟客。之後我唯有話想要pink tone ,已經講曬我想要的袋,個sa都好落力留左幾個pink tone 比我,最後要左個gp 30, 其實我想要個高端少少例如bolide 27 or mini roulis or mini C, 但佢地真係冇d hit 少少的靚色袋,希望你good luck la, 我自問就冇乜H luck, 最多都係得lindy offer (in hk and Italy),可能下次去如有機會去Paris 要買fine jewelry 搏B or K offer

侯爵府

jasonmama888 發表於 18-4-19 09:56
哩條啱你,可以為下一個croco 作準備

依條鏈堅靚

侯爵府

oneonemama 發表於 18-4-19 19:09
我send咗相問我老公, 我老公都話靚, 不過主要原因係佢又買咗新嘅玩具
...

你最後有冇買呢?

男爵府

Ms_Phoebe 發表於 18-4-19 19:15
你最後有冇買呢?

我好有技巧咁樣同佢講:呢隻錶咁靚,我要買返一個靚袋去襯佢,佢就笑笑口叫我星期五返去

大宅

Ms_Phoebe 發表於 18-4-19 19:13
我上次去Frankfurt 嗰間,第一次去買左5xxx euro non leather items, 同個sa 都溝通得好happy, 我話想搵B ...

我意大利朋友話意大利都多數只賣國民
或者配貨先有機
所以巴黎是買B / K 的機會
始終H是法國牌子
一定本地最足貨

大宅

oneonemama 發表於 18-4-19 15:13
Btw, 呢隻錶全球得六隻, 佢係no.3, 俾個遊戲大家, 估下係幾多錢?

香港都有兩隻,一隻係粉藍色,另一隻好似係紅色系,粉藍色好靚

子爵府

Ms_Phoebe 發表於 18-4-19 19:14
依條鏈堅靚

我估堅貴,我唔會捨得買

伯爵府

skywalker05 發表於 18-4-19 12:45
其實唔同人待遇都唔同!
你專登過Bordeaux 都未必你有同樣offer架。
聽講星期六冇咩袋,因為星期六唔返貨 ...

我唔係特登去Bordeaux, 本來已經plan 咗weekend 離開Paris 去其他city 行吓,之前去過Bordeaux join wine tour今次諗緊再去,然後順便去H

伯爵府

kekka 發表於 18-4-19 13:46
你是否去Bordeaux旅行定只為買b k?
我驚你專登去即使spent都冇offer!
你點都要約星期六, 一和二FSH啦

我唔係特登去Bordeaux, 諗緊 join wine tour 順便去H... 同埋我hubby 一早知我為H先飛Paris,舊年去仲係排隊攞籌制佢都有陪我排咗一日,見識過黑面韓妹SA...今次都要hubby 幫手增加appointment 機會

但因為已經去過好多次Paris 一定要去吓其他地方做吓其他嘢氹氹佢,所以先諗Bordeaux

同埋我今次會係birthday trip, 希望會lucky 啲!

首頁
45678...24

尾頁

跳至